Home
Blog
Opmerkelijk
5 over de top hotels

5 over de top hotels

op 4 april 2014
1 minuut leestijd

Een kasteel midden in de Afrikaanse jungle, een onbetaalbaar uitzicht op de Eiffeltoren of een gehele inrichting in auto-thema, sommige hotels zijn echt over de top!

Een kasteel midden in de Afrikaanse jungle, een onbetaalbaar uitzicht op de Eiffeltoren of een gehele inrichting in auto-thema, sommige hotels zijn echt over de top. In deze lijst vijf verschillende hotels, die vanwege hun weelderigheid, kleuren, uniciteit of uitmuntende service zullen zorgen voor een unieke ervaring.

The Palace of the Lost City, Pilanesberg National Park, Zuid-Afrika

Het eerste aanzicht op dit paleis in de jungle is bijne een surrealistische ervaring, met koepelvormige torens die hoog boven de Afrikaanse jungle uitsteken. Het gigantische gebouwe biedt maar liefst 388 kamers en is gevestigd op een uitgedoofde vulkaan.

V8 Hotel, Boblingen, Duitsland

Het V8 hotel is volledig ingericht met van alles wat met auto's te maken heeft, en heeft tevens een museum waar autoverzamelaars hun auto's tentoonstellen. De kamers hebben thema's als benzinepompen of Route 66, de bekende snelweg in Amerika.

Shangri-La Hotel, Parijs, Frankrijk

Het Shangri-La Hotel in Parijs werd gebouwd in 1896 als een privéverblijf voor Prins Roland Bonaparte (een grootneef van Napoleon), en werd in 2010 gerestaureerd tot een 81 kamers tellend hotel. La Suite Shangri-La is 220 vierkante meter grote kamer op de bovenste verdieping, met een 100 vierkante meter groot terras dat een een fantastisch uitzicht bied op de Eiffeltoren en de rest van de stad.

Taj Lake Palace, Udaipur, India

Het Taj Lake Palace stamt uit 1746 en ligt aan Lake Pichola. Een prins schijnt het te hebben laten bouwen om zijn dates mee naar toe te nemen. Het weelderige hotel lijkt wel te drijven op het water als je hier aankomt op een privéboot. Iedere suite is ontworpen met unieke mozaïeken, antiek, stoffen en meubels en beschikken over een aantal terrassen.

Hotel Éclat Beijing, China

Dit glazen hotel heeft de vorm van een piramide en biedt 100 kamers. In het hotel is één van de grootste particulier kunstverzamelingen van China aanwezig, met werken van onder andere Salvador Dali, Andy Warhol, Chen Wen Ling en Pierre Matter op iedere verdieping.

Meer blogs