Home
Blog
Bestemmingen
Welk hotel kiezen in Tokio? 5 goede tips!

Welk hotel kiezen in Tokio? 5 goede tips!

1 minuut leestijd
Welk hotel kiezen in Tokio? 5 goede tips!

Tokio is een stad waar je je blijft verbazen. Deze wereldstad in Japan is een toeristische attractie op zich. Je kan je hier dagen of zelfs weken vermaken. En dan heb je en hotel nodig!

Tokio is een hyper-moderne omgeving met een interessante, eeuwenoude cultuur. Er zijn veel wijken die allemaal een eigen sfeer en uitstraling hebben en door het goede openbaar vervoer staat alles met elkaar in verbinding. Er is geen gebrek aan accommodatie maar het kan lastig kiezen zijn. Daarom hierbij vijf tips voor een hotel in Tokio.

1. Park Hyatt Tokyo

Park Hyatt Tokyo
Park Hyatt Tokyo

Shinjuku is een populaire wijk in Tokio waar veel toeristen verblijven. Hier staat ook het Park Hyatt hotel. Dit hotel is duur maar ook onwijs mooi en bekend van de film ‘Lost in Translation’. De kamers zijn ruim en modern en het hotel heeft meerdere restaurants en bars. Daarnaast is er een binnenzwembad en sauna. Vanaf je kamer (of het restaurant op de 52e verdieping) heb je uitzicht over de drukke stad of op de Fuji berg.

2. Henna na Hotel

Henna na Hotel
Henna na Hotel

Tokio staat natuurlijk ook bekend als stad met bizarre dingen. En daar is het Henna na Hotel wel een goed voorbeeld van. Dit hotel wordt ook wel ‘The Weird Hotel’ genoemd want je wordt hier ingecheckt door robots. En niet zomaar een robot, maar een dinosaurus of een robotvrouw. De kamers zijn simpel maar van alle gemakken voorzien. Het hotel ligt in de buurt van Tokyo Disneyland.

3. Book and Bed

Book and Bed
Book and Bed

Book and Bed is het perfecte hostel voor iedereen die van boeken houdt! Je slaapt hier namelijk in of tussen een boekenkast. Als je niet kan slapen kun je dus gewoon een van de 3.500 boeken gaan lezen. Book and Bed ligt op een paar minuten lopen van het JR-station Ikebukuro.

4. Sadachiyo

Sadachiyo
Sadachiyo

In Japan kun je vaak overnachten in een traditionele ryokan. Maar in de moderne stad Tokio zijn die nog weinig te vinden. Extra leuk is het dus dat dat wel kan bij Sadachiyo. Je slaapt hier op een tatamivloer (geweven stro) op futonbedden in Japanse stijl. Elke kamer heeft een privébadkamer en wifi en ‘s ochtends wordt er een Japans ontbijt geserveerd.

5. Grand Nikko Tokyo

Grand Nikko
Grand Nikko

Grand Nikko is een prachtig hotel aan de baai van Tokyo. Vanaf hier is het slechts een paar minuten lopen naar het strand. Je kan hier kiezen uit allerlei soorten kamers, van basic tot superluxe. Er is een zwembad, sauna, fitnesscentrum en meerdere restaurants. En het uitzicht over de baai en de skyline is fenomenaal!

Top reizen naar Japan

Reisorganisaties met reizen naar Japan

Meer blogs over Japan

Beoordelingen van Japan

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Natuur & omgeving
8.3
Cultuur
8.4
Stranden
6.8
Steden
9
Eten & drinken
8.5
Activiteiten
8.6