Home
Blog
Bestemmingen
Welk hotel kiezen in Hong Kong? 7 Goede tips!

Welk hotel kiezen in Hong Kong? 7 Goede tips!

1 minuut leestijd
Welk hotel kiezen in Hong Kong? 7 Goede tips!

Hong Kong is een gigantische stad met meer dan zeven miljoen inwoners. De stad is zowel bij zakenreizigers als toeristen erg populair en er zijn dus vele hotels om uit te kiezen.

Hong Kong is een overvolle stad waar eigenlijk te weinig ruimte is. Je vindt er dus veel kleine hotels maar zeker ook grote luxe hotels. Eigenlijk is er voor ieder wat wils. Ben je je bezoek aan Hong Kong aan het plannen? Dit zijn zeven goede hotel-tips!

1. The Ritz-Carlton

Afbeelding ter ondersteuning van de tekst

De toren van het Ritz-Carlton hotel is een van de hoogste gebouwen ter wereld. De kamers bevinden zich op de 102de tot de 188ste verdieping en bieden een panoramisch uitzicht op Victoria Harbour. Het hotel heeft de hoogste bar in de wereld en er zijn vijf restaurants, waaronder twee met een Michelin-ster. Dit hotel is één en al luxe!

2. InterContinental Hong Kong

Afbeelding ter ondersteuning van de tekst

Het InterContinental hotel is bijna zonde om te verlaten, hier wil je de hele dag blijven. Het hotel ligt aan het water en biedt uitzicht op Victoria Harbour. De kamers hebben grote ramen en zijn van alle gemakken voorzien. Daarnaast heeft het hotel ook nog een luxe ‘infinity pool’ en spa en kun je er gratis yogalessen volgen.

3. TUVE

Afbeelding ter ondersteuning van de tekst

Het Tuve hotel ligt in het oosten van Victoria Park en is een rustige accommodatie. Het hotel is minimalistisch en stijlvol ingericht. Het gebruik van beton en marmer zorgt voor een chique industriële stijl. Alle kamers bieden een mooi uitzicht over de stad.

4. W Hong Kong

Afbeelding ter ondersteuning van de tekst

Het W hotel in Hong Kong is een chic boetiekhotel in West Kowloon. De kamers hebben uitzicht op de stad of de haven en zijn allemaal voorzien van een luxe badkamer met tv. Het hoogtepunt van het hotel is het buitenzwembad op de 76ste verdieping en het mega luxe ontbijt.

5. Butterfly on Waterfront Boutique Hotel

Butterfly on Waterfront Boutique Hotel
Butterfly on Waterfront Boutique Hotel

Het Butterfly on Waterfront hotel is een betaalbaar en stijlvol boetiekhotel in Sheung Wan. De kamers zijn klein maar praktisch ingericht en bieden uitzicht over de Victoria Harbour. Het hotel ligt aan het Dried Seafood Street en Tonic Food Street, een levendige straat met allemaal winkels met etenswaren.

6. The Mahjong

The Mahjong Hong Kong
The Mahjong Hong Kong

Voor wie alleen reist zijn er veel hostels om uit te kiezen in Hong Kong. Een van de hipste hostels is The Mahjong, in een levendige buurt. Dit hostel heeft een grote lounge om andere reizigers te ontmoeten en de bedden en kussens zijn hier top. Alle bedden hebben een eigen stopcontact, licht, kluisje en een gordijntje voor meer privacy.

7. Mini Hotel

Mini Hotel Hong Kong
Mini Hotel Hong Kong

Huizenprijzen in Hong Kong zijn hoog en de meeste mensen wonen dus erg klein. Wil je dat ook ervaren, boek dan een kamer in het Mini Hotel. De kamers zijn hier echt mini! Er staat een bed en is een eigen badkamer met douche. Extra fijn is dat deze kamers heel betaalbaar zijn!

Top reizen naar Hong Kong

Reisorganisaties met reizen naar Hong Kong

Meer blogs over Hong Kong

Beoordelingen van China

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Natuur & omgeving
8.3
Cultuur
8.9
Stranden
4.9
Steden
8.3
Eten & drinken
8.2
Activiteiten
8.4