Home
Blog
Opmerkelijk
China's donut hotel

China's donut hotel

op 28 maart 2014
1 minuut leestijd
China's donut hotel

In China moet tegenwoordig alles vaak groter en mooier, om maar te pronken met de rijkdom en status als opkomende wereldmacht. Dit 'donut hotel' in Huzhou spant misschien wel de troon.

In China moet tegenwoordig alles vaak groter en mooier, om maar te pronken met de rijkdom en status als opkomende wereldmacht. Dit 'donut hotel' in Huzhou spant misschien wel de troon. Het 27 verdiepingen tellende Sheraton Huzhou Hot Spring Resort kijkt uit over de skyline van Huzhou, in de buurt van Shanghai en ligt aan de oevers van Lake Taihu. Behalve dat het hotel eruit ziet als een donut, biedt het 321 ruime kamers, waaronder 44 suites en 39 villa's, allen met een eigen balkon. Volgens de website kunnen bezoekers eenvoudig topattracties in de buurt bezichtigen en 'gather with those who matter'...

Huzhou staat bekend als 'De Stad van Zijde', en is gelegen aan de zuidelijke oever van het meer Taihu in het noordelijke deel van de provincie Zheijang. Het wordt beschouwd als de geboorteplaats van de beroemde thee cultuur van het Verre Oosten.

Hoewel het hotel, dat is ontworpen door de in Beijing geboren architect Ma Yanson, eruit ziet als een donut of hoefijzer, zijn de onderste uiteinden daadwerkelijk met elkaar verbonden door twee ondergrondse verdiepingen. Uiteraard is het hotel van alle gemakken voorzien, met zwembaden, fitnessruimtes, meetingrooms en restaurants. De kosten voor een overnachting in dit luxe hotel beginnen bij 345 europer nacht.

Top reizen naar China

Reisorganisaties met reizen naar China

Meer blogs over China

Beoordelingen van China

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Natuur & omgeving
8.3
Cultuur
8.9
Stranden
4.9
Steden
8.3
Eten & drinken
8.2
Activiteiten
8.4