Home
Blog
Opmerkelijk
Doorzichtig hotel in Peru heeft een schrikwekkend uitzicht

Doorzichtig hotel in Peru heeft een schrikwekkend uitzicht

op 6 juli 2015
1 minuut leestijd
Doorzichtig hotel in Peru heeft een schrikwekkend uitzicht

Het zou wel eens een van de meest angstaanjagende nachten van je leven kunnen zijn: overnachten in een doorzichtig hotel op een berghelling in Peru.

Dit is iets voor echte waaghalzen, het Skylodge hotel bestaande uit drie transparante capsules die hoog ingeklemd zijn op een berghelling in de Peruaanse Andes, niet ver van de stad Cuzco.

De hotelkamers zijn zo'n 58 vierkante meter groot en voorzien van zachte bedden, een eethoek en een badkamer. Om er te kunnen slapen, moet je eerst wel 400 meter klimmen, of een pad van kabelbanen volgen. Slik.

Het Skylodge hotel wordt beheert door tour bedrijf Natura Vive en heeft drie 'pods' met elk vier bedden. De kamers bieden uitzicht over de beroemde 'Sacred Valley' in Peru, die bekend staat om zijn geïsoloeerde dorpen en gevaarlijke, smalle wegen. In de pod krijgen gasten hun diner, inclusief wijn, en zullen ze slapen onder de sterrenhemel, om 's ochtends te ontwaken en te genieten van een picknick ontbijt op het dak van de pod. Aan het einde van het verblijf ga je met een reeks ziplijnen weer naar beneden door de vallei.

Het mooiste van allemaal? De overnachting en tour kost slechts ongeveer €300 per persoon. Lijkt ons een redelijke prijs voor een onvergetelijke ervaring.

Top reizen naar Peru

Reisorganisaties met reizen naar Peru

Meer blogs over Peru

Beoordelingen van Peru

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Natuur & omgeving
8.6
Cultuur
8.6
Stranden
5.3
Steden
8.2
Eten & drinken
8.2
Activiteiten
8.4