Home
Blog
Vliegen
's Werelds eerste hotel in de lucht

's Werelds eerste hotel in de lucht

op 24 april 2015
1 minuut leestijd
Prive vliegtuig jet
Prive vliegtuig jet

Vliegen alsof je je in een hotel begeeft? Dat kan binnenkort in 's werelds eerste hotel privé vliegtuig van de luxe hotel keten Four Seasons.

Gelukkig voor iedereen aan boord beschikt het vliegtuig niet over een bruidssuite, maar verder belooft deze Boeing 757 dezelfde luxe hotel ervaring van Four Season als op de grond. Deze week onthulde het in Toronto gevestigde bedrijf de eerste foto's en een video, waarin het interieur van het vliegtuig te zien is.

Het decor is volgens Four Seasons geïnspireerd door "kaviaar en champagne" en hierin bevinden zich 52 stoelen van handgemaakt leer, handgeweven wollen tapijten en luxe servies. Dat is bijna 150 stoelen meer dan een standaard commerciële 757.

Aan boord kunnen gasten genieten van dezelfde luxe dienstverlening als in Four Seasons hotels, al zullen ze het hier moeten doen zonder minibar op de kamer.

Je kunt nu een rond-de-wereld reis bij ze boeken die vertekken in 2016. Dit zal als eerste een 24-daagse reis zijn met 9 bestemmingen, die begint in Los Angeles en eindigt in Londen. Kosten: $132.000 per persoon, inclusief stops en accommodatie in Four Seasons hotels in onder andere Hawaï, Bora Bora, Sydney, Bali, het noorden van Thailand, Mumbai en Istanbul. De vraag is of er ook een remedie voor een jetleg bij de prijs in zit.

Meer blogs