Home
Blog
Algemeen
De 10 mooiste vlucht aankomsten ter wereld

De 10 mooiste vlucht aankomsten ter wereld

op 24 maart 2014
1 minuut leestijd
De 10 mooiste vlucht aankomsten ter wereld

Landen op een vliegveld is tegenwoordig zelden een bijzondere gebeurtenis meer, maar er zijn nog vliegvelden waar je kunt genieten van een prachtig uitzicht tijdens je landing.

Landen op een vliegveld is tegenwoordig zelden een bijzondere gebeurtenis meer, maar er zijn nog vliegvelden waar je kunt genieten van een prachtig uitzicht tijdens je landing. Bij de bestemmingen in deze lijst kun je maar beter nog even op je plaats blijven zitten om naar buiten te kijken, in plaats van je te haasten om als eerste uit het vliegtuig te lopen.

Princess Juliana Airport, Sint Maarten

De landingsbaan op Sint Maarten ligt slechts enkele meters verwijderd van de zee en het vliegtuig komt hier super laag over het strand. Voor zowel depassagiers, als de strandgangers een sensatie!

Paro Airport, Bhutan

De enige internationale luchthaven van Bhutan ligt verscholen tussen de bergen. Het is zo'n uitdagende landing dat slechts 8 piloten zijn gecertificeerd om hier te landen.

Barra International Airport, Schotland

Op dit 'vliegveld' in Schotland landen de vliegtuigen op een strand. De drie start-en landingsbanen op deze luchthaven, gelegen op het eiland Barra, zijn tijdens vloed ondergedompeld en als er geen vliegtuigen gebruik van maken, is het strand open voor publiek.

Malé Airport, Maldiven

Deze landingsbaan ligt vlak boven het prachtige heldere water van de Malediven. Een beter ontvangst kun je niet hebben.

Rio de Janeiro-Galeão International Airport, Brazilië

Wanneer je op het Galeão International Airport in Rio de Janeiro aankomt heb je een geweldig uitzicht op de Baai van Guanabara.

Jackson Hole, Wyoming, Verenigde Staten

Een luchthaven die in een nationaal park ligt (het Grand Teton National Park), dat kan alleen maar geweldige uitzichten bieden.

St. Barts, het Caribisch gebied

Op het eiland St. Barts in het Caribische gebied land je tussen twee heuvels in en zie je het weelderige groen en het mooie strand al liggen.

Queenstown, Nieuw-Zeeland

Deze landing behoeft eigenlijk geen uitleg. De luchthaven ligt op Nieuw-Zeeland's Zuidereiland, omringd door de beroemde meren en bergen van het gebied.

Lukla, Nepal

Tuurlijk, dit zou ook een van de gevaarlijkste luchthavens ter wereld kunnen zijn, maar het is ook een van de mooiste landingen.

Squamish Airport, Canada

Aankomen op deze luchthaven is subliem in elk seizoen. De landingsbaan is omringd door bomen, bergen en een rivier en staat garant voor geweldige uitzichten.

Meer blogs