Home
Blog
Vliegen
Vliegen in extreme luxe met Etihad Airways

Vliegen in extreme luxe met Etihad Airways

op 8 mei 2014
1 minuut leestijd
Vliegen in extreme luxe met Etihad Airways

De nieuwe 'The Residence' in het bovendek van Etihad's nieuwe Airbus A380 vliegtuigen bevat een woonkamer, een aparte slaapkamer en een eigen badkamer met douche.

Ook al vinden we reizen het leukste wat er is, vliegen zal nooit onze favoriete bezigheid worden. Maar met de nieuwe cabines van Etihad Airways moet het toch wel een feestje zijn om een vlucht te maken. De nieuwe 'The Residence' in het bovendek van Etihad's nieuwe Airbus A380 vliegtuigen bevat een woonkamer, een aparte slaapkamer en een eigen badkamer met douche. Passagiers die in deze luxe cabines vliegen hebben beschikking over een eigen butler, voor het geval dat de stewardessen even niet beschikbaar zijn. The Residence is speciaal ontworpen voor langeafstandsvluchten.

De vernieuwde A380's van Etihad zullen ook beschikken over negen 'First Apartments'. Deze prive suites zijn voorzien van een lounge stoelen, een bed, minibar, badkamermeubel en kledingkast. Ook zal er een lobby in zitten, waar mensen uit de first class en business class toegang tot hebben. Wat een ticket voor een vlucht in deze luxen stoelen moet kosten is nog niet bekend, maar het zal ongetwijfeld een duur geintje zijn.

Meer blogs