Home
Blog
Vliegen
Handige gadget voor in het vliegtuig: de Soarigami

Handige gadget voor in het vliegtuig: de Soarigami

op 19 december 2014
1 minuut leestijd
Handige gadget voor in het vliegtuig: de Soarigami

In slaap vallen in het vliegtuig is al bijna onmogelijk en het wordt alleen maar erger als je de strijd aan moet gaan om je elleboog op de armleuning te krijgen. De Soarigami app biedt hiervoor uitkomst!

Deze slimme gadget heeft het potentieel om een van de grootste ergernissen in het vliegtuig op te lossen. Je hoeft deze kunstoffen gadget in vliegtuig-vorm alleen maar op de armleun te klikken om de omvang ervan te verdubbelen. De vleugels bieden genoeg ruimte voor beide passagiers en een handig schot in het midden zorgt ervoor dat beide ellebogen elkaar niet raken. Bij het zien van het ontwerp vragen we ons bijna af waarom de armleuningen in vliegtuigen niet standaard zo zijn uitgevoerd. Ook voor in de bioscoop of in een bus lijkt de Soarigami ons een uitkomst.

De Soarigami zal begin volgend jaar in de voorverkoop gaan en zal rond de €30 gaan kosten. Het kleine vliegtuigje is opvouwbaar, dus makkelijk om mee te nemen in je handbagage. En het mooie is dat niet alleen jij, maar ook je mede-passagier er profijt van hebben :)

Check ook hun hilarische anthem:

Meer blogs