Home
Blog
Bestemmingen
5x Schitterende hotels op Bali voor minder dan € 70

5x Schitterende hotels op Bali voor minder dan € 70

1 minuut leestijd
5x Schitterende hotels op Bali voor minder dan € 70

In Amsterdam kost een hotelkamer je gemiddeld 142 euro per nacht. In Indonesië zit je op Bali daarvoor ongedompeld in luxe. En twee nachten! Zet deze Balinese hotels dus maar op je verlanglijstje.

Dat je goedkoop kunt reizen in Zuidoost-Azië moge duidelijk zijn. Al voor een paar euro verblijf je in een dorm, en voor een tientje meer heb je je eigen kamertje. Ook op Bali in Indonesië kun je basic overnachten voor weinig, óf net wat meer betalen (en nog steeds niet veel) voor een ultraluxe hotel. Eén van deze bijvoorbeeld?

1. Soulshine Bali hotel & yoga retreat — Ubud

Yoga, geweldig eten en uitzicht op de rijstvelden van Ubud. Wanneer mogen we? Vanaf 69 euro voor één persoon, 97 euro voor twee personen. Op TripAdvisor bovendien ook erg goed beoordeeld door de hotelgasten. Meer info? Zie de website van Soulshine Bali.

2. Sal Secret Spot boutique resort — Uluwatu

Honeymoon-waardig resort aan het strand en perfect voor (het kijken naar) surfers. Vanaf 65 dollar voor een persoon en vanaf 82 dollar voor een tweepersoonskamer. Daarnaast ook nog eens zeer eco-vriendelijk. Dit hotel op Bali boeken? Zie de website van Sal Secret Spot.

3. Shankari Bali Retreat — Tabanan

Je gelooft het bijna niet: je eigen luxe bamboehutje met openluchtdouche en heerlijk ontbijt vanaf 24 euro per nacht. Ultieme rust in het westen van Bali. Zie ook de website.

4. Cili Emas Oceanside Resort — Tejakula

In het rustige noorden van Bali: persoonlijk hotel van topkwaliteit. En dat voor 45 euro per nacht voor een tweepersoonskamer. Meer info vind je op de website van Cili Emas Oceanside Resort.

5. The Magani Hotel & Spa — Legian

Is het Ibiza? Is het Saint Tropez? Nee, het is Bali! Onderdompel je in de decadente sferen van dit hotel in Legian. Vanaf 69 euro per nacht voor een tweepersoonskamer. Zie jezelf al zitten in de spa van dit hotel? Check de website voor meer foto's en prijzen.

Lees ook zeker de reviews en beoordelingen van deze hotels op bijvoorbeeld TripAdvisor.

Top reizen naar Bali

Reisorganisaties met reizen naar Bali

Meer blogs over Bali

Beoordelingen van Indonesië

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Natuur & omgeving
8.4
Cultuur
8.4
Stranden
7.6
Steden
7.2
Eten & drinken
8.4
Activiteiten
8.1