Home
Blog
Bestemmingen
Het mooiste strand van Bali: Ungasan Beach

Het mooiste strand van Bali: Ungasan Beach

op 16 februari 2016
1 minuut leestijd
Het mooiste strand van Bali: Ungasan Beach

Onthoud die naam maar goed, want Ungasan Beach is Bali's mooiste strand.

We weten dondersgoed dat het Indonesische eiland Bali geen onontdekte parel meer is. Praktisch het hele jaar door komen er massa's toeristen vanuit Europa, Australië én Azië zelf. Toch willen we wél shinen op een verborgen strandje. Althans, een strand dat nog niet zo afgeladen is als de stranden bij Kuta of Legian. Daarom tippen we jou Ungasan Beach!

Ungasan Beach

Het meest zuidelijke stukje van Bali heeft ook de meest indrukwekkende stranden. Eén daarvan is zeker weten Ungasan. Azuurblauw water, wit zand, een ongerept stukje natuur op het verder zo drukke eiland. Waarom het in het zuidelijke puntje dan niet wemelt van de toeristen? Omdat het wel wat kost om er te komen...

Moeite en tijd

Op een uur rijden vanaf Seminyak ligt het Karma Kandara Resort. Een prachtige accomodatie, maar daar is ook het prijskaartje naar. Het kost je alleen al 250.000 rupiah fee (16,50 euro) om op het strand te komen. Met een soort lift/kabelbaantje ga je naar beneden. Maar dan heb je wel wat: tussen de kliffen met je voeten in het zand van het mooiste strandje van Bali! Tip: ga 's morgens, dan is het water en de stroming het rustigst.

Hoe kom je er?

Het Karma Kandara Resort ligt dus vlakbij Ungasan Beach. Verblijf je daar niet? Dan kun het strandje het beste bereiken vanaf Karma Beach Bali. Vanaf Seminyak kost een Bluebird-taxi je 150.000 rupiah (10 euro) naar het Karma Kandara Resort.

Bekijk onderstaand filmpje van Karma Kandara Resort voor een goede indruk van de omgeving <3

Bron beeld: Flickr via Creative Commons

Top reizen naar Bali

Reisorganisaties met reizen naar Bali

Meer blogs over Bali

Beoordelingen van Indonesië

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Natuur & omgeving
8.4
Cultuur
8.4
Stranden
7.6
Steden
7.2
Eten & drinken
8.4
Activiteiten
8.1