Home
Blog
Bestemmingen
7x Zéér relaxte hotels in Bangkok voor minder dan € 75

7x Zéér relaxte hotels in Bangkok voor minder dan € 75

op 17 december 2015
2 minuten leestijd
7x Zéér relaxte hotels in Bangkok voor minder dan € 75

Overnachten in Bangkok? In de Thaise hoofdstad hoef je zeker niet te kiezen tussen betaalbaar of luxe als het op hotels aankomt. Bekijk dit lijstje maar!

De meningen over Bangkok zijn verdeeld. De één vindt het een geweldige stad, de ander vliegt liever snel verder naar een tropisch eiland. Maar over hotels in Bangkok kunnen we het allemaal eens zijn: voor nog geen 75 euro per nacht kun je er prima bij zitten!

1. The AETAS Lumpini

Modern en luxe, dat is The AETAS Lumpini. Dit hotel zit naast metrohalte Lumphini en het gelijknamige park, waar je vanaf de rooftop overigens prachtig over kunt uitkijken (en over de rest van de stad trouwens). Ook de night market en luxe shoppingmalls zijn dichtbij. Het personeel is vriendelijk en de kamers zijn ruim en netjes. Vanaf 62 euro per nacht.

2. Viva Garden Services Residence

Waan je even een rijke expat in het Viva Garden Services Residence. Gevestigd naast de skytrain, vriendelijk personeel en uitstekende kamers: dat is deze accommodatie in één zin samengevat. Viva Gardens ligt net buiten het centrum, maar door de ligging aan de BTS ben je er in 20 minuten en beleef je het ‘echte’ Bangkok! Vanaf 72 euro per nacht.

3. Baan K Residence by Bliston

Eveneens naast het Lumphini Park. Mooie locatie voor mooie hotels dus! Baan K heeft ruime kamers die er wederom strak, modern en netjes uitzien. Je hebt er ook studio’s en appartementen, voor wie behoefte heeft aan nog meer ruimte. Vanaf 62 euro per nacht.

4. Bussaba Bangkok

Een heerlijk hotel met een echte Thaise sfeer. Maar door de ligging – buiten het centrum en niet naast de skytrain - is dit hotel vooral handig als je niet lang in Bangkok blijft (of elke keer een taxi wilt nemen). Bussaba heeft wél een gratis shuttle service van en naar het vliegveld! Vanaf 48 euro per nacht.

5. Legacy Suites Bangkok

Hallo zwembad! Dit hotel biedt letterlijk en figuurlijk verkoeling, met een rooftop pool en de ligging net buiten de drukte (maar wel bij de skytrain). De kamers worden met recht suites genoemd en je wordt als een vorst onthaald, aldus een enthousiaste gast op Tripadvisor. Vanaf 60 euro per nacht.

6. Triple Two Silom

Vlakbij de rivier vind je hotel Triple Two Silom. Ideaal voor zakenreizigers, want je zit middenin het CBD. Ook handig als je gewoon van een nette buurt houdt. De kamers zijn prima, maar waar het hotel zich echt mee onderscheidt is de relatieve kleinschaligheid en persoonlijke behandeling. Vanaf 59 euro per nacht.

7. U Sukhumvit Bangkok

Dat zwembad op de rooftop met uitzicht op de stad: daar doe je het toch voor? De gratis tuktuk-service, de fantastische kamers en het vriendelijke personeel zijn ook mooi meegenomen. Vanaf 64 euro per nacht.

Moraal van dit verhaal: voor nog geen 75 euro per nacht kun je in Bangkok een net hotel vinden, waar je meer dan alleen een kamer krijgt. En dan bedoelen we dus geen happy end, maar een ruime studio, ontbijtbuffet, gratis shuttle of zwembad. Wil je liever in het oude centrum verblijven? Dan zul je óf meer moeten betalen, of juist of kwaliteit moeten inleveren.

Top reizen naar Bangkok

Meer blogs over Bangkok

Beoordelingen van Bangkok

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.