Home
Blog
Opmerkelijk
Roomservice verleden tijd?

Roomservice verleden tijd?

op 12 juni 2013
1 minuut leestijd
Roomservice verleden tijd?

’s Avonds laat nog een mojitootje en een biefstuk laten bezorgen op je hotelkamer, heerlijk! Het begrip room service is zo oud als de hotelwereld zelf. Maar het loopt op zijn laatste adem.  Volgens het Amerikaanse Fox News verliest room service aan populariteit.

’s Avonds laat nog een mojitootje en een biefstuk laten bezorgen op je hotelkamer, heerlijk! Het begrip room service is zo oud als de hotelwereld zelf. Maar het loopt op zijn laatste adem. Volgens het Amerikaanse Fox News verliest room service aan populariteit, en besluiten steeds meer hotels om ermee te stoppen om zo de kosten te drukken.

Een van de eerste hotels die er volledig de brui aan geeft is het grote New York Hilton Midtown, op Times Square. Zij bieden vanaf nu alleen nog een afhaalrestaurant, zodat gasten toch ’s avonds nog een hapje kunnen eten in de kamer. Als gevolg hiervan verliezen wel 25 stafleden hun baan. Ook de Hyatt-hotelketen lijkt langzaam de brui te willen geven aan de room service. De dienst wordt er alleen nog op selecte tijden aangeboden en gasten worden op overige momenten verwezen naar 24-uurszaken in de buurt. Volgens experts zullen binnenkort meer grote hotelketens de room service deels of helemaal afschaffen.

Top rondreizen naar Amerika

Relevante reisorganisaties

Gerelateerde blogs

Beoordelingen van Amerika

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Natuur & omgeving
8.9
Cultuur
7.8
Stranden
7.5
Steden
8.7
Eten & drinken
8
Activiteiten
8.8