Home
Blog
Algemeen
7 Kastelen waar je kunt slapen

7 Kastelen waar je kunt slapen

op 25 mei 2015
1 minuut leestijd
7 Kastelen waar je kunt slapen

Heb je er ooit van gedroomd om als een prins of prinses in een kasteel te slapen? Hier vind je zeven kastelen waar je je eigen real-life sprookje kunt beleven!

1. Thornewood Castle, Lakewood, Washington, Verenigde Staten

Bezoek een stukje Engeland in de VS in het Thornewood Castle in Washington, een romantische en historische plek, opgebouwd uit stukken van een 400 jaar oud Engels kasteel dat hier naartoe werd gebracht in het begin van de 20e eeuw.

2. Thornbury Castle, Thornbury, Engeland

Een wandeling door het Thornbury kasteel voelt als een stap terug in de tijd, met sierlijke tapijten aan de muur, een fluwelen hemelbed en gezellige open haarden. Hier voel je je echt koninklijk.

3. Dromoland Castle, Clare, Ierland

Dit 16-eeuwse kasteel is omgeven door een betoverende terrein, bloeiende tuinen en één van de mooiste golfbanen in het gebied. Dromoland Castle ligt aan de oevers van Lough Dromoland, is een prachtig hotel met een luxe interieur, lekker eten en warme gastvrijheid.

4. Castello di Semivicoli, Abruzzo, Italië

Bewonder de diepblauwe Adriatische Zee vanaf de top van de glooiende heuvels en de weelderige wijngaarden vanuit het Castello di Semivicoli. Dit kasteel biedt 11 unieke kamers met luxe en eigentijdse ontwerpen, en zelfs een suite met een geheime doorgang naar de stad.

5. Castle Marne, Denver, Colorado, Verenigde Staten

Het Marne kasteel ligt in het centrum van Denver en is de perfecte oase voor de boordnodige ontspanning en verwennerij. Dit historische herenhuis beschikt over negen kamers met whirpool jaxuzzi's en eigen outdoor hot tubs, plus eigen dinerkamers.

6. Cliveden House, Taplow, Engeland

Het Cliveden House is al 300 jaar opgedragen aan de macht en politiek en is een van 's werelds beste luxe hotels, doordrenkt met een rijke historie en traditie. Elke kamer is ingericht met onbetaalbare antiek en vernoemd naar beroemde gasten uit het verleden van Cliveden, waaronder Winston Churchill en Charlie Chaplin.

7. Château De Castle Novel, Varetz, Frankrijk

Het Chateau De Castle Novel is rustig gelegen in het pittoreske Franse platteland, en is een elegant huis dat gebouwd is voor een aantal grote gezinnen uit de regio in de 13de en 15de eeuw. Het kasteel wordt tegenwoordig beheerd door een familie en beschikt over een prachtig buitenzwembad, een tennisbaan en zelfs een restaurant met een Michelinster.

Meer blogs