Home
Blog
Vliegen
5 slaapcabines op luchthavens rond de wereld

5 slaapcabines op luchthavens rond de wereld

op 7 april 2014
1 minuut leestijd

Voor wie toch uitgerust op de plaats van bestemming wil aankomen, bieden sommige vooruitstrevende luchthavens plekken waar je in alle rust ontspannen kunt gaan slapen. Check hier 5 toffe slaapcabines op luchthavens rond de wereld.

Weinig beenruimte, huilende kinderen of mede passagiers die je aanstoten, er zijn tal van redenen te bedenken waarom je de slaap niet kunt vatten tijdens een vlucht. Voor wie toch uitgerust op de plaats van bestemming wil aankomen, bieden sommige vooruitstrevende luchthavens plekken waar je in alle rust ontspannen kunt gaan slapen. Check hier 5 toffe slaapcabines op luchthavens rond de wereld.

Sleepbox, Sheremetyevo Airport, Moskou, Rusland

De kamers van Sleepbox in het Sheremetyevo International Airport (na Luchthaven Domodedovo de grootste luchthaven van Moskou) bieden 3 bedden voor mensen die in groepen reizen. Ook beschikken ze over een tafel, leeslamp, TV, alarmklok en oplaadpunten.

Yotel, London Heathrow Airport, Engeland

In Terminal 4 van Heathrow Airport en in de South Terminal van Londen's Gatwick luchthaven biedt Yotel een- en tweepersoonsbedden aan, met een entertainment systeem en badkamer met douche, voor €28 voor 4 uur of €67 voor een hele nacht.

Snoozecube, Dubai International Airport, Verenigde Arabische Emiraten

Op het vliegveld van Dubai hebben ze Snoozecubes, waar reizigers voor €11,50 per uur op een tweepersoonsbed tot rust kunnen komen, met een touchscreen TV en WiFi erbij.

Napcabs, Munich Airport, Duitsland

Doe op het vliegveld in München een tukje in een Napcab of ga hier even ongestoord werken. In de cabine wordt je op de hoogte gehouden van eventuele vluchtwijzigingen.

Indira Gandhi International Airport, New Delhi, India

Op de luchthaven van New Delhi heten de cabines 'Snooze at My Space', en dat is ook precies wat je hier kunt doen in deze zelfvoorzienende slaapcabines. Voor zo'n €7 per uur ben je hier van alle gemakken voorzien.

Meer blogs