Home
Blog
Algemeen
Slaap tussen de bomen met deze hangende tenten

Slaap tussen de bomen met deze hangende tenten

op 18 juli 2015
1 minuut leestijd

Een hangmat tussen twee (palm)bomen is niets nieuws, maar een hangende tent tussen de bomen? Dat hadden wij nog niet eerder gezien!

De hangende tenten is een innovatie van Tentsile, die met deze draagbare schuilplaatsen voor een bijzondere vakantie-ervaring zorgen.

Bedenker Alex was net zes jaar oud toen hij dacht aan de bouw van boomhutten. Toen hij opgroeide en werd opgeleid als architect, begon hij te werken aan zijn droom project. Na een paar jaar bracht hij deze droom in vervulling en bedacht hij de naam 'Tentsile'.

De tenten zijn een soort spinnenweb bekleed met stof. De Tentsile boom tenten zijn draagbare boomhutten die drie bevestigingspunten nodig hebben om te hangen. Samen met een ontwerper deed Alex jarenlang onderzoek en testen om de beste kwaliteit stof te vinden. Hun inspanning maakte te hangende tenten eenvoudiger, lichter en, niet geheel onbelangrijk, goedkoper. Het eerste model dat beschikbaar is heet de 'Stingray' en is beschikbaar met veelkleurige waterdichte vliegendekens en kost €461.70. Kijk op tentsile.com om alle modellen en prijzen te bekijken.

Meer blogs