Home
Blog
Algemeen
Top 5 resorts met de mooiste uitzichten

Top 5 resorts met de mooiste uitzichten

op 26 mei 2014
1 minuut leestijd

Waar hotels in steden het moeten hebben van uitzichten die door de mens zijn gebouwd, zijn resorts vaak gelegen op fraaie plekken die door Moeder Natuur zijn ontstaan. Bekijk hier de top 5 resorts met de mooiste uitzichten!

Waar hotels in steden het moeten hebben van uitzichten die door de mens zijn gebouwd, zijn resorts vaak gelegen op fraaie plekken die door Moeder Natuur zijn ontstaan. De resorts met de mooiste uitzichten proberen dan ook in deze omgeving op te gaan en zijn vaak zo gebouwd dat het de gasten een faai uitzicht kan bieden. En aangezien de aarde voor meer dan 70% uit water bestaat, beschikken de meeste van deze resorts over een eindeloos uitzicht over de zee, met verder vaak bergen of andere prominente topografische kenmerken in de achtergrond. Bekijk hier de top 5 resorts met de mooiste uitzichten:

Jade Mountain, St. Lucia

De drie-ommuurde kamers van het Jade Mountain resort op St. Lucia bieden een uitzicht van bergtoppen en zee, perfect aangevuld met een infinity pool in je eigen suite.

Karma Kandara, Bali

Gelegen op een afgelegen klif op een van Azië's meest bezochte eilanden, hangt Karma Kandara net over het met koraal omzoomde, warme, kristalheldere water van Kandara Beach, met uitzicht op de oceaan vanaf een hoogte. Het zachte zandstrand is slechts een paar voetstappen weg.

Grace Hotel Santorini, Griekenland

Het Grace Hotel Santorini is speciaal gebouwd om van het iconische witgekalkte Santorini en de nabijgelegen eilanden, evenals enkele van de meest pittoreske zonsopgangen en zonsondergangen te genieten. De perfecte plek om van het uitzicht te genieten is vanuit de unieke infinity pool.

Amangiri, Utah, Verenigde Staten

De Grand Canyon beschikt over een van 's werelds meest verbazingwekkende landschappen, gevormd door de Colorado rivier gedurende miljarden jaren van rotsformaties. Deze dramatische achtergrond is het decor voor Amangiri, weggestopt in een beschermde vallei aan de grens van Arizona en Utah, compleet met een zwembad rond een vooruitstekende rots, met uitgestrekte uitzicht over dit intens levendige landschap.

Four Seasons Resort Bora Bora, Frans Polynesië

Frans Polynesië, in het midden van de Stille Zuidzee blijft een populaire bestemminng onder honeymooners, juist vanwege het uitzicht. Te midden van een lagune en een rif, beidt het Four Seasons Resort Bora Bora een uitzicht om bij weg te dromen. Vergaap je hier aan de toppen van Mount Pahia en Mount Otemanu of ga zwemmen in het koraal-vriendelijke blauwe water.

Meer blogs