Home
Blog
Algemeen
Bekijk New York's Times Square NYE countdown live online

Bekijk New York's Times Square NYE countdown live online

op 30 december 2013
1 minuut leestijd
Bekijk New York's Times Square NYE countdown live online

Één van de meest spectaculaire plekken ter wereld om Oud en Nieuw te vieren moet toch wel Times Sqaure in New York zijn. Als je er niet bij bent, kun je het live volgen op het web.

Één van de meest spectaculaire plekken ter wereld om Oud en Nieuw te vieren moet toch wel Times Sqaure in New York zijn. Men verwacht dat er wel zo'n miljoen mensen aanwezig zullen zijn om te genieten van de muzikale optredens en het vuurwerk. Nog eens een biljoen mensen zullen naar verwachting gaan kijken naar de New Year's countdown op Times Square via een live broadcasting op het web.

Vanaf 18:00 uur (0:00 hier in Nederland), zal Toshiba live-uitzendingen of vooraf opgenomen video's met sterren als Miley Cyrus en Macklemore op zeven grote schermen op Times Square uitzenden. De uitzendingen zullen doorlopen tot een kwartier na middernacht (lokale tijd) en zullen ook speciale beelden van de NASA bevatten.

Uiteraard zal er ook afgeteld worden met de beroemde Times Square Ball, die ieder jaar om 23:59 EST 43 meter naar beneden zakt in 60 seconden. Deze traditie bestaat al sinds 1907 en dit jaar is er zelfs een speciale iOS en Android app gemaakt waarmee je de voortang van de enorme kristallen bol kunt volgen op One Times Square. Sinds 2009 is de bal overigens het gehele jaar te zien op dit gebouw.

Morgenochtend zijn op het Toshiba Vision scherm al live-beelden te zien van jaarwisselingen in steden over de hele wereld, met als eerste Tokyo om 9:59 uur lokale tijd.

Om het evenement op Times Square live te volgen surf je naar:
http://new.livestream.com/newyearseve/nye2014.

Top reizen naar New York

Reisorganisaties met reizen naar New York

Meer blogs over New York

Beoordelingen van Amerika

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Natuur & omgeving
8.9
Cultuur
7.8
Stranden
7.5
Steden
8.7
Eten & drinken
8
Activiteiten
8.8