Home
Blog
Algemeen
VIDEO: De jaarwisseling op Times Square

VIDEO: De jaarwisseling op Times Square

op 12 januari 2014
1 minuut leestijd
VIDEO: De jaarwisseling op Times Square

De jaarwisseling ligt inmiddels alweer anderhalve week achter ons, maar deze gave video van oudejaarsavond op Times Square wilden we je niet onthouden.

De jaarwisseling ligt inmiddels alweer anderhalve week achter ons, maar deze gave video van oudejaarsavond op Times Square in New York wilden we je niet onthouden. Times Square behoort tot één van de meeste sensationele plekken om het nieuwe jaar in te luiden en het is dan ook niet verwonderlijk dat miljoenen mensen wereldwijd naar de live broadcast hebben gekeken van het aftellen naar het nieuwe jaar op deze plek, met als hoogtepunt het zakken van de beroemde Times Square Ball. In deze video zie je een timelapse van de jaarwisseling rondom Times Square, gefilmd vanaf twee hotels in deze buurt.

Top reizen naar Amerika

Mexico, Miami & Key West

Mexico, Miami & Key West

17 dagen
Individuele rondreis
Individuele rondreis
Geniet van zonovergoten stranden in Key West, het bruisende Miami en oude Maya-ruïnes en kristalhelder water in Tulum. Een reis naar deze prachtige bestemmingen is een perfecte combinatie van ontspanning en cultuur. Deze reis is de perfecte combinatie tussen relaxen en culturele sites bezoeken. Je start de reis in Miami en rijdt de prachtige route bij Key West. Vervolgens gaat de reis verder naar het veelzijdige Mexico. Via Cancun bezoek je het schier eiland van Yucatan en een van de zeven wereldwonderen Chitzen Iitza. Om de reis relaxt af te sluiten eindigen we deze reis in Cancun. Wij streven ernaar u de perfecte reis te bezorgen. En omdat iedereen uniek is en iedere wens anders, maken wij die bijzondere reis natuurlijk voor u op maat. Wij nemen u niet alleen mee naar prachtige bezienswaardigheden en de beste accommodaties, maar laten u proeven van de cultuur en natuur die de bestemming te bieden heeft.Persoonlijk advies, daar draait het om bij Travel Legends. Onze reisspecialisten gaan met u om tafel om de perfecte reis samen te stellen. Met behulp van contacten over de hele wereld ontvangt u uw reis op maat, met de hoogste kwaliteit voor de beste prijs. Wij willen altijd net iets meer bieden, kijken net iets verder en zetten graag een stapje meer. Daardoor kunt u zorgeloos op reis gaan.Niet alleen wij nemen u graag mee op een onvergetelijke reis, wij introduceren u aan de locals die hun ervaringen en tips graag delen. Zij zien dagelijks met eigen ogen de vele plekken en eigenschappen die deze landen te bieden hebben en hebben de regio voor altijd in hun armen gesloten. U kunt zich geen betere gids wensen!

Reisorganisaties met reizen naar Amerika

Meer blogs over Amerika

Beoordelingen van Amerika

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Natuur & omgeving
8.9
Cultuur
7.8
Stranden
7.5
Steden
8.7
Eten & drinken
8
Activiteiten
8.8