Home
Blog
Vliegen
VIDEO: Dit is nog eens In-Flight entertainment!

VIDEO: Dit is nog eens In-Flight entertainment!

op 22 december 2013
1 minuut leestijd
VIDEO: Dit is nog eens In-Flight entertainment!

Een lange intercontinentale vlucht maken is meestal geen pretje. De Engelse fotograaf Paul Williams trof tijdens zijn vlucht van Londen naar New York echter iets veel speciaals: vanuit zijn stoel zag hij buiten het noorderlicht!

Een lange intercontinentale vlucht maken is meestal geen pretje. Zeker in de Economy Class waar je weinig ruimte hebt is slapen vaak lastig en dus ga je dan maar wat films of series kijken van het In-Flight entertainment. De Engelse fotograaf Paul Williams trof tijdens zijn vlucht van Londen naar New York echter iets veel beters: vanuit zijn stoel zag hij buiten het noorderlicht (aurora borealis)!

Van het tafereel maakte hij een timelapse video, door zijn camera op zijn rugzak voor het raam te zetten. Wel moet erbij vermeld worden dat zijn 24mm f1.4 cameralens meer licht op kan vangen dan het menselijke blote oog, maar desondanks moet het spectaculair geweest zijn om dit vanuit het vliegtuig mee te maken. Naast de timelapse plaatste Williams ook een serie foto's van het noorderlicht op Flickr.

Deze maand bereikt de zonne-activiteit een piek in haar 11-jarige cyclus, waardoor het noorderlicht nog mooier te zien is. Wil je dit jaar ook graag het noorderlicht zien, check dan de beste plekken om het noorderlicht te zien, en als je 's nachts over het noordelijke halfrond vliegt kijk dan zeker eens naar buiten!

Meer blogs