Home
Blog
Maart 2017

Reisinspiratie

16 blogs geschreven in maart 2017
· Suzanne van Duijn
Dit prachtige filmpje van het magische Bali móet je zien!
Er zijn maar weinig eilanden die zo paradijselijk aan doen als Bali. En dat hebben de makers van dit filmpje op een prachtige manier weten uit te beelden. Thank you Bali, for being you!
· Suzanne van Duijn
3 weken rondreizen in Japan: must-sees, tips én route
Een rondreis door eigenzinnig Japan is er één om verliefd op te worden. Met deze tips en to-do’s ga je voorbereid de bijzondere tradities en hypermoderniteit tegemoet.
· Suzanne van Duijn
De 15 mooiste bezienswaardigheden in Zuidelijk Afrika
Voor een avontuurlijke reis, prachtige natuur en veel wildlife ben je in Afrika aan het goede adres. De allermooiste bezienswaardigheden van Zuidelijk Afrika op een rijtje.
· Suzanne van Duijn
5x Échte bounty-eilanden in de South Pacific
Fiji, Samoa, Tonga, Cook Islands en Bora Bora; allemaal dezelfde paradijzen op aarde of zijn er ook verschillen?
· Suzanne van Duijn
Top 25 dingen om te doen in San Francisco
‘Frisco’ behoort met haar steile heuvels, frisse zomers en ochtendmist tot één van de populairste steden van de Verenigde Staten. Vink jij de volgende 25 activiteiten ook af bij je bezoek aan deze wereldstad?
· Suzanne van Duijn
YOLO-video de luxe: bezoek het festival Bushfire in Swaziland
Drie dagen naar Lowlands? Een week naar Sziget? Waarom dan ook niet tien dagen naar Zuid-Afrika en Swaziland voor hét Afrikaanse festival Bushfire? Kom in de sferen met dit toffe filmpje!
· Suzanne van Duijn
8x Tips om de mooiste reisfoto's te maken
Wil jij al die geweldige reiservaringen op de beste manier vastleggen, maar weet je niet hoe? Rondreis.nl geeft je acht tips zodat je verzekerd bent van de mooiste reisfoto’s.
· Suzanne van Duijn
Bucketlist: een reis naar Antarctica
De natte - én zeer koude - droom van iedere reisfanaat: Antarctica, het Witte continent. Onherbergzaam en magisch en tot voor kort onbereikbaar. Maar een bezoek aan de Zuidpool ligt nu, ook voor toeristen, binnen handbereik.
· Suzanne van Duijn
De 10 mooiste bezienswaardigheden van Californië
Heb je plannen om naar de Gouden Staat van de Verenigde Staten te gaan? Zet dan sowieso deze tien plekken op je te-bezoeken-lijst!
· Suzanne van Duijn
Voor op je bucketlist: een roadtrip Scandinavië
Ben jij klaar om de schoonheid van Scandinavië te ontdekken? Wij helpen je graag op weg om zoveel mogelijk uit dit veelzijdige gebied te halen.
· Suzanne van Duijn
De 9 mooiste plekken van Laos
Backpacken in Thailand is hot. Cambodja en Vietnam worden dan vaak meteen even meegepakt. En als je er dan toch bent, mag Laos zeker niet ontbreken op deze route. Wij geven je daarvoor negen verdomd goede redenen.
· Suzanne van Duijn
Goedkoop reizen in Thailand? Zó doe je dat!
Een reis door Thailand kun je zo duur of goedkoop maken als je zelf wilt. Wij geven vijf tips voor een ultieme budget vakantie.
· Suzanne van Duijn
3 weken rondreizen in Cuba: Dit zijn de mooiste plekken
Via sigarenlucht, oldtimers en Che Guevara propaganda naar de mooiste oorden van Cuba. Deze plaatsen mag je absoluut niet missen.
· Suzanne van Duijn
De schoonheid van Chili in 15 fantastische foto’s
Het opmerkelijk langwerpige Chili is immens prachtig. Check het zelf met de volgende beelden! Wat is jouw favoriet?
· Suzanne van Duijn
De beste reistijd voor een rondreis Thailand
Wie wil er nou niet gaan rondreizen door Thailand? Wij vertellen je wat de beste tijd is om elk hoekje van dit heerlijke land te bezoeken.
· Suzanne van Duijn
8x Redenen waarom reizen met zijn tweeën veel leuker is dan alleen
We zijn echt de laatste die een soloreis afraden. Superleuk en leerzaam! Maar stiekem is samen reizen met je beste vriend of geliefde toch ook wel héél erg fijn(er).

Archief