Home
Blog
September 2010

Reisinspiratie

5 blogs geschreven in september 2010
· Redactie
Singapore Airlines vliegt voor het eerst naar Zuid-Amerika
SINGAPORE - Singapore Airlines gaat voor het eerst vliegen op een bestemming in Zuid-Amerika. Vanaf maart 2011 vliegt de maatschappij drie keer per week via Barcelona naar de Braziliaanse miljoenenstad Sao Paulo.
· Redactie
Nieuw paspoort in 2011
Nederland krijgt volgend jaar een nieuw model paspoort. Dat zal nog beter bestand moeten zijn tegen misbruik en vervalsing. Dat heeft de staatssecretaris van Binnenlandse Zaken de Tweede Kamer laten weten.
· Redactie
Ryanair wil ook op grote luchthavens gaan vliegen
Ryanair wil ook op grotere Europese luchthavens gaan vliegen. De vertragende groei zet de grootste lagekostenmaatschappij van Europa aan tot een wijziging van haar strategie om enkel op goedkopere luchthavens te mikken.
· Redactie
Schiphol is beste luchthaven van Europa
AMSTERDAM -  Amsterdam Airport Schiphol is door Britse zakenreizigers verkozen tot winnaar van de Business Traveller Award in de categorie 'Beste vliegveld in Europa 2010'. Het Nederlandse vliegveld liet hiermee de andere genomineerde luchthavens Londen, München en Zürich achter zich.
· Redactie
Nieuwe luxetrein van Moskou naar Nice
MOSKOU - Rusland lanceert een nieuwe luxetrein die Moskou met het Franse Nice verbindt in een tijdspanne van 49 uur. Dat meldt de Russische spoorwegmaatschappij RZD. De trein, die vandaag vanuit het Belarus-station in Moskou vertrekt, wordt zaterdagavond in Nice verwacht.

Archief