Home
Blog
Maart 2023

Reisinspiratie

3 blogs geschreven in maart 2023
· Laurens Taekema
Fantastische video van het échte Bali die je móet zien
Bali blijft ons intrigeren. Dit eiland heeft zó veel te bieden en trekt om die reden jaarlijks miljoenen reizigers. Iedereen ontdekt Bali op zijn eigen manier. Laid-back, actief, natuur, cultuur, strand, party...het kan allemaal. In deze video zie je echter het échte Bali. Rauw, meeslepend, natuurlijk en ongekend mooi. Komt dat zien!
· Laurens Taekema
Rondreis Caribisch gebied: ontdek de Caribische eilanden!
Hagelwitte stranden, wuivende palmbomen, gezellige muziek en lekker eten. Als je aan de Caribische eilanden denkt, dan slaat je fantasie op hol! Maar waar begin je je vakantieplanning met zoveel eilanden? Er waar ga je naartoe? Zoals je snel merkt zijn de eilanden ook nog eens heel verschillend. Sommige plekken zijn perfect voor een strandvakantie, terwijl je op andere eilanden de jungle kunt gaan verkennen! Gelukkig zijn er heel wat mooie rondreizen te maken in het Caribisch gebied en zit er voor ieder type reiziger iets tussen.
· Laurens Taekema
5 x mooie bestemmingen en reizen van TUI
Op reis met TUI? Dan heb je enorm veel keuze uit verre reizen, zonvakanties, stedentrips, autoreizen en wintersport. Natuurlijk heeft TUI ook een prachtig aanbod rondreizen, zowel dichtbij als verre reizen. In dit artikel inspireren en we jou met 5 reisbestemmingen uit het aanbod van TUI. Let's go!

Archief