Home
Blog
Februari 2023

Reisinspiratie

3 blogs geschreven in februari 2023
· Laurens Taekema
15x De mooiste bezienswaardigheden van Mallorca
Wat zijn de mooiste bezienswaardigheden op Mallorca? Dat lees je in dit artikel! Mallorca is een heerlijk Spaans eiland, perfect voor zon, zee en strand, máár Mallorca heeft meer mooie plekken die leuk zijn om te ontdekken. Wij delen de 15 absolute highlights van Mallorca voor jouw vakantie!
· Laurens Taekema
5 unieke wandelreizen in een kleine groep van Better Places
Spectaculaire landschappen, kleinschalige accommodaties en de gezelligheid van gelijkgestemden: dat zijn de ingrediënten van de groepswandelreizen van Better Places. De specialist in individuele reizen op maat introduceerde afgelopen jaar twee wandelreizen in een kleine groep naar Oostenrijk en de Balkan. Vanwege het grote succes staan er dit jaar nog meer bijzondere wandelreizen op het programma. Avontuurlijke en goed verzorgde wandeltochten waarbij je met een kleine groep en een ervaren gids op pad gaat. We lichten vijf reizen uit!
· Laurens Taekema
5x mooie rondreizen van Sawadee in 2023
Ben je al bezig met je vakantieplannen voor 2023? Weet je al waar je naar toe wil reizen of ben je nog niet zeker? We helpen je graag met de nodige reisinspiratie en hebben een aantal prachtige rondreizen van Sawadee voor je gevonden. Lees mee!

Archief