Home
Blog
December 2016

Reisinspiratie

16 blogs geschreven in december 2016
· Suzanne van Duijn
10x De best gelezen blogs op Rondreis.nl in 2016
De jaaroverzichten vliegen je om de oren, dus ook wij kunnen niet achterblijven. Welke blogs werden dit jaar massaal door jullie gelezen?
· Suzanne van Duijn
10x Écht goede 2017 voornemens voor reizigers
Het nieuwe jaar staat weer voor de deur. Nadat we die olliebollen en glazen champagne hebben verorberd, is het toch echt tijd om onze goede voornemens in kaart te brengen. Letterlijk, haha!
· Suzanne van Duijn
De 12 mooiste hikes ter wereld
Al wandelend de wereld ontdekken: kan het nog beter? Beleef de mooiste plekjes ter wereld met deze twaalf hikes.
· Redactie
Rondreis.nl wenst je fijne feestdagen en een reislustig 2017
Namens de redactie van Rondreis.nl wensen wij je een gezond en te gek 2017 met natuurlijk veel mooie reizen!
· Suzanne van Duijn
Top 15 dingen om te doen in Hong Kong
Kun jij je geen voorstelling maken bij Hong Kong? Na dit artikel weet je exact welke vijftien dingen je moet doen als je Hong Kong bezoekt.
· Suzanne van Duijn
Lamu archipel: paradijs in Kenia
Witte stranden, palmbomen, cultuur en geschiedenis vlak voor de kust van Kenia. We hebben het hier over de Lamu archipel: paradijselijke eilanden zonder het massatoerisme.
· Suzanne van Duijn
3 weken rondreizen in West-Amerika: Dit moet je zien
Stedentrips, stranden en de mooiste natuurparken, allemaal in één USA rondreis. Met deze reis van 3 weken door West-Amerika zie je écht alle hoogtepunten!
· Suzanne van Duijn
De 7 mooiste plekken van Myanmar
Op zoek naar een mooie bestemming in Zuidoost-Azië die nog niet wordt overspoeld door toeristen? Dan wil je Myanmar zeker niet missen.
· Redactie
Tof filmpje van dik 3 weken rondreizen in Indonesië
Dit heerlijke Indonesië feelgood-filmpje moet je eigenlijk even zien. Wat een heerlijke beelden van de rondreis op Bali en Java gemaakt door Jasper en zijn vriendin. Enjoy!
· Redactie
Dit Zuid-Afrika filmpje is werkelijk fantastisch mooi
Wauw! Dit Zuid-Afrika filmpje is écht schitterend! Jeroen Schrage (26) maakte de beelden tijdens zijn rondreis van 3 weken door Zuid-Afrika. Ga er maar eens lekker voor zitten!
· Redactie
Reisgids Sumatra: Bezienswaardigheden, tips én routes
Een mooie rondreis door Sumatra maken? Bekijk déze handige mini reisgids met de absolute top bezienswaardigheden, handige tips én een mooie route voor een Sumatra reis.
· Suzanne van Duijn
De 7 absolute must-sees in Marokko
Marokko staat bol van de rijke cultuur. Dit zijn zeven plekken die je niet mag missen.
· Suzanne van Duijn
15x klote situaties die elke backpacker zal herkennen
No worries! Elke dag zon, lekker rondreizen, de mooiste stranden, nieuwe vrienden, niet werken… Het leven van een backpacker is goed. Maar helaas zijn er ook momenten op reis dat het allemaal niet zo mee zit. Deze 15 akelige situaties herken je als backpacker vast!
· Suzanne van Duijn
De negen mooiste bezienswaardigheden van Argentinië
Het Zuid-Amerikaanse land dat geroemd wordt om de tango biedt ook een groot scala aan natuurschoon. Dit zijn de negen mooiste trekpleisters van Argentinië.
· Suzanne van Duijn
Drie weken rondreizen in Vietnam: dit moet je zien!
Vietnam wordt steeds populairder als vakantiebestemming. Niet zo gek want de bevolking is enorm vriendelijk, het eten heerlijk en de natuur prachtig. Dit moet je zien tijdens je rondreis in Vietnam!
· Suzanne van Duijn
De 20 mooiste bezienswaardigheden van Rusland
Rusland niet bruisend en mooi? Think again! Wij vertellen je welke 20 mooie bezienswaardigheden jouw trip naar Rusland onvergetelijk maken.

Archief