Home
Blog
December 2017

Reisinspiratie

10 blogs geschreven in december 2017
· Suzanne van Duijn
Dit zijn de 5 mooiste stranden van Myanmar
Myanmar wordt steeds populairder bij toeristen maar is nog lang niet zo toeristisch als bijvoorbeeld buurland Thailand. De stranden in Myanmar zijn dan ook niet volgebouwd en heerlijke rustige paradijsjes.
· Redactie
Écht lokaal reizen, hoe doe je dat?
Bestaat dat? Een reisbureau dat je helpt je reis ‘lokaal’ te maken? Zoals; “echt in contact komen met de mensen van het land?” Ja, dat bestaat: het heet Local Hero Travel.
· Suzanne van Duijn
Rondreis Zuid-Afrika, Botswana, Namibië & Victoria Falls: machtige must-do!
Terwijl hordes toeristen massaal naar Zuidoost-Azië en Zuid-Amerika afreizen, tippen wij een unieke rondreis door Zuid-Afrika, Botswana, Namibië en de onwaarschijnlijk mooie Victoria-watervallen. Na deze kennismaking met zuidelijk Afrika wil je misschien wel nooit meer iets anders.
· Suzanne van Duijn
12x Tips voor wie gaat reizen in Nieuw-Zeeland
Nieuw-Zeeland is een fantastisch vakantieland voor wie houdt van natuur. Je vindt hier blauwe meren, besneeuwde bergen, vulkanen, maar ook paradijselijke stranden. Het ideale land dus voor een mooie rondreis.
· Suzanne van Duijn
De Verboden Stad: Must-see in Peking
Besluit je naar China af te reizen, dan zijn Shanghai, Hong Kong en de Chinese Muur populaire bestemmingen. Maar een misschien wel net zo indrukwekkende bezienswaardigheid is de Verboden Stad in Peking, het tegenwoordige Beijing.
· Redactie
Tips voor vervoer: zo maak je de mooiste rondreis Cuba
Droom jij ook van Cuba? Van de sfeervolle straten, de groene tabaksvelden en de klassieke Amerikaanse auto’s? Lees dan verder!
· Suzanne van Duijn
De beste reistijd voor een reis naar IJsland
Er zijn maar weinig landen waar je zoveel verschillende landschappen vindt als in IJsland. Niet voor niets dus dat IJsland steeds populairder wordt als vakantiebestemming. Maar wat is nou de beste reistijd?
· Suzanne van Duijn
Duiken op Bali: dit zijn de mooiste plekken
Bali is een echt paradijs voor duikers. Hou je van duiken in scheepswrakken, van het zien van extreem veel mooi koraal of ga je juist voor het spotten van grote vissen en schildpadden? Bali heeft het allemaal!
· Suzanne van Duijn
El Yunque: imposante bezienswaardigheid in Cuba
El Yunque is de tafelberg van Latijns-Amerika die je niet alleen gezien, maar ook ervaren wilt hebben! Vanaf het authentieke Baracoa, in de zuidoostelijke hoek van Cuba, heb je prachtig zicht op de indrukwekkende rotsformatie van kalksteen die 575 meter boven de tropische regio prijkt.
· Suzanne van Duijn
6x Redenen waarom Arequipa in Peru zó'n mooi stadje is
Arequipa is groots en pittoresk tegelijk. De volgende zes hotspots maken dat je deze stad gegarandeerd wilt bezoeken als je naar Peru gaat.

Archief