Home
Blog
November 2022

Reisinspiratie

4 blogs geschreven in november 2022
· Laurens Taekema
Rondreis Thailand van 2 weken: Route + tips
Hoe ziet een rondreis Thailand van twee weken eruit? Is dit niet te kort en welke route is dan leuk om te doen? Wij geven je tips en een route voor een Thailand reis van maximaal 15 dagen!
· Laurens Taekema
IJsland: pure schoonheid! Dit is waarom je een IJsland reis wilt maken (VIDEO)
IJsland wat ben je mooi! Een land van puur natuur. Gletsjers, watervallen, fjorden, het Noorderlicht en natuurlijk vulkanische activiteit. Rondreizen in IJsland is een geschenk, zeker voor natuurliefhebbers! Dat wisten wij natuurlijk al, maar na het zien van deze video zijn wij weer helemaal om. Wat een beelden!
· Laurens Taekema
Stedentrip Spanje? 15x de leukste Spaanse steden voor jouw citytrip!
Zin in een stedentrip Spanje? Bekijk hier de 15 leukste steden voor een Spaanse stedenreis of weekendje weg! De Spaanse steden zijn zeer divers! Er zijn steden met een groot cultureel aanbod en mooie bezienswaardigheden, maar ook hele relaxte steden met een fijn strand. Natuurlijk ken je Barcelona en Madrid, maar we hebben meer tips voor jouw citytrip!
· Laurens Taekema
7x de mooiste eilanden van Indonesië
Wat zijn de mooiste eilanden van Indonesië? Zoek jij een mooi eiland om te genieten van strand, zon en zee? Of wil je juist groene natuur, een azuurblauwe zee om in te duiken en mooie bezienswaardigheden? Wij selecteerden de 7 mooiste eilanden van Indonesië voor jouw vakantie of rondreis!

Archief