Home
Blog
Oktober 2013

Reisinspiratie

42 blogs geschreven in oktober 2013
· Redactie
Australiërs ontdekken nieuwe dolfijnsoort
Australische wetenschappers waren vandaag zeer verbaasd en blij toen zij ten noorden van Australië een nieuwe bultrug dolfijnsoort ontdekten.
· Redactie
Halloween stunt in Tokyo
Vandaag is het 31 oktober, de dag waarop wereldwijd Halloween gevierd wordt. Ook in Japan werd er vandaag stil gestaan bij deze dag met een ware Halloween 'stunt' in Tokyo.
· Redactie
Nieuw mega-vliegveld geopend in Dubai
Afgelopen zondag bereikte de luchtvaartindustrie van Dubai een nieuwe mijlpaal bij de landing van de eerste commerciële vlucht op de nieuwe luchthaven in de Verenigde Arabische Emiraten.
· Redactie
Lonely Planet's top bestemmingen voor 2014
Gister heeft Lonely Planet de resultaten van hun jaarlijkse 'Best in Travel' reisgids bekendgemaakt, met een lijst van de top 10 landen, steden en regio's om volgend jaar te bezoeken.
· Redactie
VIDEO: Amerika op z'n mooist
Drie Amerikaanse vrienden besloten afgelopen zomer iets te doen waar we allemaal wel eens van dromen: ze zeiden hun comfortabele banen op en gingen op avontuur
· Redactie
China's kleurrijke rotsformaties
Beeld je eens een wereld in van kleurrijke gestreepte bergen waar mensen worden overschaduwd door een immens landschap. Zo'n plek bestaat in China's noordwestelijke provincie Gansu.
· Redactie
5 redenen voor een bezoek aan Macedonië
De Republiek Macedonië is nog een vrij onbekende bestemming voor de meeste reizigers. Wij geven je 5 redenen voor een bezoek aan dit land in de Balkan.
· Redactie
Ervaar Jamaica
Jamaica's mystiek zorgt er al tientallen jaren voor dat reizigers verleid worden om naar het 'Land van de Reggae' te reizen.
· Redactie
Pretpark in verlaten kerncentrale
Wunderland Kalkar is een pretpark met meer dan 40 attracties dat gebouwd is in een oude kerncentrale in Duitsland.
· Redactie
Stuur je knuffeldier op rondreis naar Japan
Heeft jouw knuffeldier altijd al een rondreis naar Japan willen maken? Het Japanse reisbureau Unagi Travel biedt uitkomst.
· Redactie
Koepel van het Capitool krijgt restauratie
De 150 jaar oude koepel van het Capitool in de Amerikaanse hoofdstad Washington D.C. zal vanaf volgende maand in de steigers staan voor een twee jaar durende restauratie.
· Redactie
VIDEO: Europese architectuur in een Hyperlapse
Samen met een vriend trok Luke Shepard in drie maanden tijd door 36 steden in 21 landen in Europa. Tijdens deze rondreis schoot hij 'Nightvision', een 'viering van de pracht en diversiteit van de Europese architectuur'.
· Redactie
Wie is de Mol? naar Hong Kong
Waar het laatste seizoen van Wie is de Mol? zich afspeelde in Zuid-Afrika, is voor het veertiende seizoen van het populaire spelprogramma gekozen voor de Aziatische metropool Hong Kong.
· Redactie
Vliegveld Manilla benoemd tot slechtste ter wereld
Voor het tweede jaar op rij is het vliegveld van Manilla in de Filippijnen benoemd tot 's werelds slechtste vliegveld.
· Redactie
FOTOSERIE: De mooiste wildlife foto's van 2013
Ieder jaar organiseert het National History Museum in Londen samen met BBC Worldwide de 'Wildlife Photographer of the Year' competitie. Bekijk hier de winnaars en een aantal van de mooiste inzendingen
· Redactie
Sydney Opera House viert 40ste verjaardag
Het Sydney Opera House vierde afgelopen zondag haar 40ste met een vloot aan surf beachguards, Aboriginal dansers en een gigantische cupcake.
· Redactie
VIDEO: Bouw van het One World Trade Center
Het One World Trade Center in New York heeft bereikte in mei dit jaar zijn hoogste punt. In deze video laat een timelapse de bouw van de toren zien vanaf oktober 2004 tot en met september 2013.
· Redactie
5 ervaringen in Colombia die je niet mag missen
Steeds meer reizigers beginnen de puurheid van Colombia te ontdekken. Voor diegene die klaar zijn voor een avontuurlijke rondreis door Colombia delen we hier 5 ervaringen die je niet mag missen in dit mooie land.
· Redactie
10 gigantische hotels wereldwijd
7 van de 10 grootste hotels ter wereld bevinden zich in de Amerikaanse stad Las Vegas, maar wij geven je een lijst van 10 gigantische hotels wereldwijd.

Archief