Home
Blog
TV & radio
Wie is de Mol? naar Hong Kong

Wie is de Mol? naar Hong Kong

op 23 oktober 2013
1 minuut leestijd

Waar het laatste seizoen van Wie is de Mol? zich afspeelde in Zuid-Afrika, is voor het veertiende seizoen van het populaire spelprogramma gekozen voor de Aziatische metropool Hong Kong.

Waar het laatste seizoen van Wie is de Mol? zich afspeelde in Zuid-Afrika, is voor het veertiende seizoen van het populaire spelprogramma gekozen voor de Aziatische metropool Hong Kong. Deze Speciale Bestuurlijke Regio van China wordt regelmatig gebruikt als filmlocatie voor tv series, commercials en films. Zo werden hier onder andere James Bond’s Die Another Day, de Batman film The Dark Knight, Enter the Dragon met Bruce Lee, The Killer van regisseur John Woo, The World of Suzie Wong, Love is a Many-Splendid Thing en Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life opgenomen.

Dawn Page, directeur van het Hong Kong Tourism Board voor UK en Noord-Europa, is zeer verheugd met de keuze van Wie is de Mol? voor Hong Kong. 'Fantastisch om te vernemen dat dit populaire programma Hong Kong als opnamelocatie heeft uitgezocht. De fascinerende mix van oosterse en Westerse culturen, een winkel walhalla, de Oosterse keuken, de haven met de imponerende skyline en het levendige centrum met daaromheen een overweldigende natuur kunnen inderdaad een prachtig decor vormen voor het programma.'

Hoewel Hong Kong bekend staat om zijn drukke zakencentrum biedt het ook veel natuur. Ruim 70% van het totale oppervlakte van 1.104 km² van Hong Kong is groen.

De eerste aflevering van Wie is de Mol? in Hong Kong zal op donderdag 2 januari 2014 om 20:30 te zien zijn op Nederland 1. De kandidaten voor dit seizoen zijn actrice Susan Visser, presentator Maurice Lede, acteur Tygo Gernandt, actrice Jennifer Hoffman, acteur Owen Schumacher, tv-presentatrice Daphne Bunskoek, columniste Aaf Brandt Corstius, zanger Freek Bartels, presentatrice Sofie van den Enk en disjockey Jan-Willem Roodbeen. Het programma zal gepresenteerd worden door Art Rooijakkers.

Afgelopen week won Wie is de Mol? eindelijk de Gouden Televizier-Ring, na zevenmaal genomineerd te zijn geweest.

Top reizen naar Hong Kong

Reisorganisaties met reizen naar Hong Kong

Meer blogs over Hong Kong

Beoordelingen van China

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Natuur & omgeving
8.3
Cultuur
8.9
Stranden
4.9
Steden
8.3
Eten & drinken
8.2
Activiteiten
8.4