Home
Blog
September 2015

Reisinspiratie

23 blogs geschreven in september 2015
· Redactie
Pasgeboren olifantje achtervolgt vogels in Zuid-Afrika in een hartveroverend filmpje
Dacht je dat de dieren in Zuid-Afrika alleen maar op elkaar aan het jagen waren? Bekijk dan dit prachtige filmpje met een schattig olifantje en een groepje vogels eens!
· Suzanne van Duijn
7 absolute must-sees in Maleisië
Zeg je Maleisië, dan zeg je prachtige Expeditie Robinson-waardige eilanden. Sterker nog: Expeditie Robinson werd al vaak in Maleisië opgenomen. Maar het land heeft nog veel meer moois te bieden. Dit zijn de zeven must-sees van deze Aziatische parel.
· Redactie
Dit Californië filmpje is adembenemend mooi
Californië wat ben je mooi! Bekijk deze fantastische beelden van de "Golden State" en je hebt direct zin om in het vliegtuig te springen!
· Suzanne van Duijn
10 redenen om alleen op reis te gaan
Alleen reizen. Het lijkt misschien eng, maar heb je ooit iemand gesproken die alleen op reis was geweest en daar spijt van had? In je eentje de wereld ontdekken is niet alleen heel gaaf, maar ook ontzettend leerzaam! Lees deze blog voor een duwtje in de rug.
· Redactie
Door dit angstaanjagende filmpje wil je nooit meer een selfie maken
Een selfie maken is de normaalste zaak van de wereld. Maar na het zien van dit horror-filmpje van nog geen 2 minuten is het maken van een seflie nooit meer hetzelfde...
· Redactie
VIDEO: Indrukwekkend Vietnam
Vietnam is een heerlijk land om te gaan backpacken en deze video weerspiegelt dat op een perfecte en energieke wijze.
· Redactie
Geweldige brug tussen Denemarken en Zweden die verandert in een onderwatertunnel
Je kunt met de auto van de Deense hoofdstad Kopenhagen naar de Zweedse stad Malmö rijden. Maar wist je hoe cool die route is? Check dit!
· Redactie
Je eigen privé-eiland paradijs in Thailand
Wie wil dat nou niet? Een eigen privé-eiland in het paradijs? Nou, in de provincie Krabi in het zuiden van Thailand behoort dat gewoon tot de mogelijkheden.
· Redactie
De Chullpa's van Sillustani in Peru
Aan de oever van de prachtige Umayo Lagoon in Peru vind je opmerkelijke torens, die Chullpa's genoemd worden. Hier lees je meer over deze bezienswaardigheid in Peru.
· Redactie
Eiland bij Bali: Nusa Lembongan
Net ten oosten van het zuiden van Bali ligt Nusa Lembongan, een klein eiland van slechts acht vierkante kilometer, maar de moeite waard om te bezoeken.
· Redactie
17 dingen die je moet weten voordat je naar Cuba reist
Cuba is zo'n bestemming die velen op hun bucketlist hebben staan, maar die slechts weinig mensen echt bezoeken. Het is misschien niet het meest makkelijke land om naar te reizen, maar met deze 17 tips zou het voor iedereen te doen moeten zijn.
· Redactie
VIDEO: Rome door de ogen van locals
De Italiaanse hoofdstad Rome is al vaak op verschillende manieren gefilmd, maar nog niet vaak zoals in deze video, door de ogen van haar inwoners.
· Redactie
Het neon museum van Las Vegas
Las Vegas is met al zijn casino's en hotels dé plek van de neonreclame. Maar soms worden deze lichtreclames vervangen, en waar ze dan terecht komen lees je hier.
· Redactie
Deze oudste filmbeelden van New York zijn geweldig
In deze video zie je de oudste overgeleverde beelden van herkenbare delen van New York City. Geweldig om te zien!
· Redactie
Paradijs in het diepe zuiden van Thailand: Trang
De meest reizigers in Thailand gaan nooit verder dan het zuiden dan Phuket. En dat is zonde! Want in het diepe zuiden vind je een aantal prachtige plekken, zoals het paradijselijke Trang.
· Redactie
De 10 meest bezochte paleizen en kastelen ter wereld
Door de eeuwen heen zijn mensen altijd al geïnteresseerd geweest in de huizen van bekende en machtige mensen. In deze lijst vind je de paleizen en kastelen die tegenwoordig het meest bezocht worden.
· Redactie
VIDEO: Extreem joggen in de Franse Alpen
Een pittige hike door de bergen heb je misschien wel eens gemaakt, maar wat deze man doet in de Franse Alpen is echt extreem! Bekijk zijn angstaanjagende video.
· Redactie
Encontro das Aguas: ontmoeting van wateren in Brazilië
Het is een bijzonder gezicht, de Encontro das Aguas in Brazilië, waar twee wateren elkaar ontmoeten met verschillende kleuren.
· Redactie
Dit USA roadtrip filmpje is echt prachtig
Wauw, wat een heerlijke beelden van een roadtrip door Amerika! Je ziet onder andere New York, de Grand Canyon, Las Vegas, Monument Valley, San Francisco en nog veel meer. Héél mooi gedaan!

Archief