Home
Blog
Februari 2017

Reisinspiratie

10 blogs geschreven in februari 2017
· Suzanne van Duijn
Waarom een auto huren in Namibië héél gaaf is
Voor een avontuurlijke roadtrip over de eindeloze gravelwegen van Afrika is Namibië de place to be. Hier wat tips voor de roadtrip van je leven.
· Suzanne van Duijn
Vietnam buiten de gebaande paden: 5 tips
Vietnam is een fantastisch land om te backpacken, maar als doorgewinterde reisfanaat wil je natuurlijk wel iets anders dan anders. Vijf tips voor onontdekt Vietnam!
· Suzanne van Duijn
5 weken rondreizen in China: Dit zijn dé must-sees
China is misschien niet de eerste bestemming waar je aan denkt voor een rondreis, maar wij geven 12 redenen waarvan je backpackershartje sneller gaat kloppen.
· Suzanne van Duijn
De 7 mooiste bezienswaardigheden van Botswana
Een onvergetelijke Afrikaanse safari buiten de gebaande paden? Reis af naar Botswana, waar je niet alleen de Big Five kunt spotten maar ook je hart gaat verliezen aan de Okavango Delta, de Kalahari woestijn, de Makgadikgadi zoutpannen en meer!
· Suzanne van Duijn
12x Redenen waarom Zuidoost-Azië een backpackers favoriet is
Iedereen die ook maar een beetje van reizen houdt, heeft er waarschijnlijk zijn hart aan verloren: Zuidoost-Azië. Twaalf redenen voor haar ongekend grote populariteit.
· Suzanne van Duijn
5x Onontdekte Spaanse steden die je écht moet gaan zien
Zin in een verrassende stedentrip? En zin om even out-of-the-box te denken als het op Spaanse steden aankomt? Wij laten je graag kennismaken met vijf onontdekte Spaanse steden die je écht gezien moet hebben. 
· Suzanne van Duijn
11x Tips voor wie gaat backpacken in Zuid-Amerika
Zuid-Amerika is groots en veelzijdig. Neem deze elf tips ter harte en maak de reis van je leven door dit prachtige continent.
· Suzanne van Duijn
Een flydrive naar de oostkust van Amerika: Awesome!
Comfortabel naar New York of Miami reizen met het vliegtuig en aldaar de omgeving verkennen cruisend in een huurauto: Een USA fly drive road trip rocks!
· Suzanne van Duijn
De 8 mooiste bezienswaardigheden van Ecuador
Op vakantie naar Ecuador? Dit zijn de acht mooiste plekken die je niet mag missen!
· Suzanne van Duijn
7x Redenen waarom Italië één van de mooiste landen in Europa is
Italië kenmerkt zich door de vele gezichten die het land aan kan nemen en waardoor het toegankelijk is voor een groot aantal toeristen. Nog niet bekend met het mooie land Italië? Wij helpen je graag op weg.

Archief