Home
Blog
November 2018

Reisinspiratie

9 blogs geschreven in november 2018
· Suzanne van Duijn
Reisadvies: Kun je veilig reizen in Jamaica?
Is Jamaica een groot eiland vol gangsters, drank en drugs? Zeker niet! Je kunt prima en veilig een rondreis Jamaica maken.
· Suzanne van Duijn
Een goedkope vakantie Bali boeken: tips en tricks
Het lijkt wel of tegenwoordig iedereen naar Bali gaat. Is het nu jouw beurt? Met deze tips boek je de beste goedkope vakantie naar Bali.
· Suzanne van Duijn
10 dingen om te doen in Ho Chi Minh City
Ho Chi Minh enkel zien als begin- of eindpunt van jouw rondreis door Vietnam? Eeuwig zonde! Deze stad heeft veel meer te bieden, wij geven je tien tips!
· Suzanne van Duijn
De Las Vegas Strip: deze 9 attracties moet je hebben gezien!
De Las Vegas Strip is waarschijnlijk het meest bekende stukje van Las Vegas. Heb jij plannen om naar deze pretstad voor volwassenen te gaan? Sla deze 9 plekken zeker niet over!
· Suzanne van Duijn
Beste reistijd juli: de bestemmingen voor een reis in juli
Zomer op het noordelijk halfrond en kinderen die vakantie hebben: juli is reismaand numero uno van ons land. In deze tien oorden wil je zijn deze maand!
· Suzanne van Duijn
Vijf do's en don't als je walvishaaien wilt spotten in de Filipijnen
Het staat vast hoog op je bucketlist: eindelijk een whale shark spotten! Als je geluk hebt, zie je er een in Mexico, Thailand of Australië. Maar ook de Filipijnen is een ideaal land om een tien meter lange walvishaai te spotten. Neem onze tips ter harte voor een onvergetelijke, duurzame ervaring.
· Suzanne van Duijn
Dé ideale route voor 3 weken rondreizen in Indonesië
Tijdens een rondreis van drie weken door Indonesië kun je nooit het hele land zien. Dit land bestaat namelijk uit meer dan 14.000 eilanden! Maar met deze route van drie weken zie je de hoogtepunten van Java en Bali tijdens een mooie rondreis.
· Suzanne van Duijn
Ultieme trip: van Panama naar Colombia per boot
Als je van Panama naar Colombia wil reizen, moet zeker de boot boven het vliegtuig verkiezen. Of van Colombia naar Panama natuurlijk! Wij vertellen je waarom dit de boottocht van je leven is.
· Suzanne van Duijn
Hiken in Argentinië: Dit zijn de top 5 wandeltochten
In het land van de tango zijn dit vijf trekkingen waarvoor je jouw dansschoenen maar wat graag verwisselt voor stevige stappers!

Archief