Home
Blog
Augustus 2018

Reisinspiratie

10 blogs geschreven in augustus 2018
· Suzanne van Duijn
De twaalf mooiste plekken in Toscane
Deze locaties in Toscane zullen voor de één tot de categorie ‘bekende klassiekers’ horen en voor de ander nog te ontdekken trekpleisters zijn! Welke ken jij al?
· Suzanne van Duijn
Een rondreis door Texas: de must-sees
Dat Texas in de VS van alle markten thuis is, wordt bevestigd door deze veertien hotspots. Bezoek de staat en verwonder je over zoveel diversiteit.
· Suzanne van Duijn
12x redenen waarom je tóch wilt reizen ondanks tropisch weer in Nederland
Ons groene polderlandschap is veranderd in een dorre vlakte en de mussen vallen van het dak. Het lijken de tropen wel. Vakantie in eigen land is de trend, máár Rondreis.nl geeft je twaalf redenen waarom je tóch wilt reizen!
· Suzanne van Duijn
Dit zijn de 5 mooiste plekken op Java, Indonesië
Indonesië bestaat uit duizenden eilanden waarvan Bali waarschijnlijk het meest toeristische is. Java is echter het grootste eiland, er wonen maar liefst 145 miljoen mensen! En tussen al die mensen zijn er veel mooie plekken te ontdekken.
· Suzanne van Duijn
Wat is de beste reistijd voor een rondreis Nicaragua?
Rondreizen in Nicaragua staat gelijk aan surfen, vulkanen beklimmen, koloniale steden bewonderen en chillen op bountyeilandjes. Maar kan dat het hele jaar door of is er een aanbevolen reistijd?
· Suzanne van Duijn
Welk hotel moet je kiezen in San Francisco? Zeven goede tips!
San Francisco heeft veel leuke buurten met allemaal weer een eigen sfeer. Je kan je in deze stad dus prima een aantal dagen vermaken. Hierbij zeven goede tips voor een hotel in San Francisco.
· Suzanne van Duijn
Top 25 dingen om te doen bij een stedentrip Sint-Petersburg
Sint-Petersburg is pracht en praal ten top. Deze 25 do’s heb je sowieso af te vinken tijdens een citytrip naar deze bijzondere stad.
· Suzanne van Duijn
Top 10 mooiste steden van Italië
Wie houdt van mooie steden zit helemaal goed in Italië. De mooiste steden van Italië zijn namelijk ook de mooiste steden ter wereld. Het is een land vol historie en middeleeuwse architectuur. Aan schoonheid geen gebrek!
· Suzanne van Duijn
De 7 mooiste bezienswaardigheden van Honduras
Deze zeven plekken bewijzen dat Honduras onterecht het minst bezochte land van Centraal-Amerika is.
· Suzanne van Duijn
Welk hotel kiezen in Tokio? 5 goede tips!
Tokio is een stad waar je je blijft verbazen. Deze wereldstad in Japan is een toeristische attractie op zich. Je kan je hier dagen of zelfs weken vermaken. En dan heb je en hotel nodig!

Archief