Home
Blog
Juni 2019

Reisinspiratie

6 blogs geschreven in juni 2019
· Suzanne van Duijn
Backpacken in India: dit is wat je NIET moet doen
“You hate it or you love it” is een veelgehoorde quote van reizigers die terugkomen uit India. Of je India nou wel of niet in je hart sluit, doe deze negen dingen in ieder geval NIET!
· Suzanne van Duijn
Dit filmpje laat de ultieme schoonheid van Costa Rica zien
Groener dan de jungle van Costa Rica wordt het niet! Maar er is nog zoveel meer: wildlife, ongerepte stranden, goede golven en indrukwekkende watervallen.
· Suzanne van Duijn
De 5 mooiste steden van Argentinië
Buenos Aires staat op menig bucketlist, maar andere Argentijnse steden ken je eigenlijk niet. Onterecht! Dit zijn vijf must-visit-cities in Argentinië.
· Suzanne van Duijn
De 15 mooiste plekken van Jordanië
Jordanië is mysterieus, betoverend en overtreft je verwachtingen in zo veel opzichten. Boordevol cultuur en spectaculaire landschappen. Dit zijn de 15 mooiste plekken.
· Suzanne van Duijn
Dit Kenia filmpje is werkelijk fantastisch
In vijf minuten film zie je Kenia op z’n puurst: ongerept, rauw en veelzijdig. Een waanzinnig inspirerende video en zo lekker anders dan anders. Geen mensen in een hangmat, met een cocktail in de hand op een tropisch strand. Als je dan toch naar Kenia gaat, zorg dan ook dat je dit prachtige land écht beleeft.
· Suzanne van Duijn
Top 25 dingen om te doen in Barcelona
Genoeg te doen voor wie nog nooit in Barcelona geweest is. Maar ook ervaren Barca-gangers kunnen hun hart ophalen met deze lijst. Hoeveel moet jij er nog?

Archief