Home
Blog
Bestemmingen
Dit filmpje laat de ultieme schoonheid van Costa Rica zien

Dit filmpje laat de ultieme schoonheid van Costa Rica zien

1 minuut leestijd
Dit filmpje laat de ultieme schoonheid van Costa Rica zien

Groener dan de jungle van Costa Rica wordt het niet! Maar er is nog zoveel meer: wildlife, ongerepte stranden, goede golven en indrukwekkende watervallen.

Zeg je Costa Rica, dan zeg je natuur. Dit land in Centraal-Amerika is een paradijs voor natuurliefhebbers. De oerwouden van Costa Rica zijn groener dan groen en barsten van het wildlife. Je spot hier de typerende luiaard, talloze apen, kleurrijke papegaaien en - als je mazzel hebt - een schildpad. Wie beter (uit)kijkt ziet misschien een krokodil, slang of bontgekleurde kikker. Overnacht in een boomhut of ecolodge om de natuur van Costa Rica ultiem te beleven.

Van ruig binnenland tot ongerepte kust

Monteverde is het hart van de Costa Ricaanse natuur. Maak een mooie wandeling over de hangbruggen of swing als Tarzan aan een touw door de jungle. Het oerwoud van Costa Rica loopt letterlijk door tot aan zee. Dit levert prachtige plaatjes op van ongerepte stranden, met hier en daar een handjevol surfdudes of surfbabes. Proost met een Imperial op de meest schitterende zonsondergangen die je zult zien!

Meet the locals

Liever een kokosnoot drinken met de locals? Met een beetje kennis van de Spaanse taal leg je snel contact. Pura vida! De bewoners van Costa Rica zullen je niet teleurstellen. Niet voor niets is Costa Rica al tijden een van de gelukkiste landen ter wereld. Na jouw reis door Costa Rica snap je waarom. Aanrader voor alle reizigers met een voorliefde voor prachtige natuur.

Top reizen naar Costa Rica

Reisorganisaties met reizen naar Costa Rica

Meer blogs over Costa Rica

Beoordelingen van Costa Rica

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Natuur & omgeving
9.4
Cultuur
6.9
Stranden
8.5
Steden
6.2
Eten & drinken
7.9
Activiteiten
9