Home
Blog
November 2017

Reisinspiratie

11 blogs geschreven in november 2017
· Suzanne van Duijn
Koh Mak: een superchill eilandje in Thailand
Er zijn zoveel ‘Koh’s’ (eilanden) in Thailand dat het soms lastig kiezen is. Wil jij naar een klein en chill eilandje waar toch alles zit wat je nodig hebt? Zoek niet verder en ga voor Koh Mak.
· Suzanne van Duijn
7x Heel goedkope stedentrips in Europa
Wil je even lekker een weekendje weg maar niet teveel geld kwijt zijn? Gelukkig zijn er in Europa genoeg steden waar je ter plekke weinig uit hoeft te geven. En met al die goedkope vluchten van tegenwoordig hoeft ook de reis zelf niet veel te kosten.
· Suzanne van Duijn
De beste reistijd voor een rondreis in Namibië
Keer op keer blijven we het zeggen: Namibië is werkelijk een top bestemming voor een prachtige rondreis. Wij vertellen je wat de beste tijd is voor een roadtrip door Namibië.
· Suzanne van Duijn
De 5 mooiste natuurgebieden in China
China is best een bizar land om te bereizen. Het land heeft een ongekende en ongeëvenaarde schoonheid met must see’s die je nergens anders ter wereld vindt. Ook voor deze vijf allermooiste natuurgebieden wil je zéker naar China toe.
· Redactie
Ontdek wintersport dit seizoen in Noorwegen
Wil je dit winterseizoen de Alpen eens inruilen voor een nieuwe ervaring? Denk dan eens aan Noorwegen, een unieke bestemming voor je volgende wintersport. En door de sneeuwzekerheid en de vele winteractiviteiten is het Scandinavische land de laatste jaren uitgegroeid tot een must-visit voor wintersporters!
· Suzanne van Duijn
Dit is de beste reistijd voor een rondreis Maleisië
Witte stranden, heldere zee, wereldstad Kuala Lumpur, jungle, bergen... Maleisië heeft het allemaal. Maar je wilt natuurlijk wel een beetje mooi weer hebben. Dit is de beste reistijd voor een rondreis door Maleisië.
· Redactie
Dit zijn dé bestemmingen voor 2018!
Het nieuwe jaar staat te trappelen om z’n intrede te doen. En een nieuw jaar betekent een nieuwe reisbestemming! Zoveel landen, zoveel keuzes. Daarom dit lijstje!
· Redactie
De 5 mooiste stranden van Kaapstad
Waar je in Nederland de keuze moet maken tussen Hoek van Holland of Renesse heb je in Kaapstad een veel breder assortiment aan zand en strand. Ik snap dat dit overweldigend kan worden. Vandaar dit handige lijstje met de beste stranden in Kaapstad.
· Suzanne van Duijn
Must see’s in Patagonië: top 8 bezienswaardigheden
Patagonië is vanwege haar onwaarschijnlijk mooie, ruige en ongerepte natuur misschien wel één van de meest ultieme vakantiebestemmingen voor natuur- en outdoorliefhebbers. We geven je acht redenen waarom je deze bestemming vandaag nog wilt toevoegen aan je bucketlist.
· Suzanne van Duijn
Het ultieme avontuur: Zuidoost-Azië op de motor
Nooit meer last van overvolle bussen, angstaanjagend rijgedrag en prachtige landschappen die je in een sneltreinvaart door het autoraampje aan je voorbij ziet schieten? Ga dan voor het ultieme avontuur: Zuidoost-Azië op de motor.
· Suzanne van Duijn
Dit zijn de vijf beste plekken voor digital nomads
Inmiddels kennen we allemaal wel iemand: de digital nomad die reizend zijn geld verdient. Working where the wifi is! Wij noemen de vijf populairste plekken voor digital nomads.

Archief