Home
Blog
Februari 2012

Reisinspiratie

41 blogs geschreven in februari 2012
· Redactie
Typisch Amerikaans
Als je in Amerika je vakantie gaat vieren dan zijn er een aantal activiteiten die je gewoonweg moet ondernemen. Je kunt ze waarschijnlijk zelf wel al bedenken, maar om je een eindje op weg te helpen, volgt hieronder een korte opsomming van typisch Amerikaanse bezigheden.
· Redactie
Ondergrondse bezienswaardigheden
Niet alleen boven de grond valt er veel te zien en te beleven, ook onder de grond kun je soms van prachtige bezienswaardigheden genieten. Je moet alleen wel even weten waar je moet zijn, daarom volgen hier enkele tips.
· Redactie
Het blauwe Calcutta?
De Indiase stad Calcutta zal in de toekomst volledig blauw ogen, dat is althans het plan van de Indiase regering. Het idee achter dat plan is vorm te geven aan het motto van de regering: ‘The Sky is the Limit’. Uiteraard zijn er naast de positieve geluiden uit de regering ook veel tegengeluiden te horen, dus of het plan doorgang zal vinden?
· Redactie
Via Curaçao naar de ruimte
Wil jij kans maken op een echte reis in de ruimte? Dan moet je nu afreizen naar Curaçao, want Space Expedition Curaçao verloot een gratis ruimtereis onder de deelnemers. De waarde van een ticket is maar liefst € 75.000,- en of je nu wel of niet wint, Curaçao is met dit koude Hollandse weer sowieso geen verkeerde plek om te zijn.
· Redactie
Overdekte rommelmarkt in New York
Waarom zou je als je op vakantie bent ook altijd van die typische toeristendingen moeten doen? Doe dat eens niet, maar kijk eens wat de lokale bevolking zoal doet. Doe op reis dingen die je thuis ook zou kunnen doen, zoals het bezoeken van een rommelmarkt.
· Redactie
Goede restaurants in Las Vegas
Bij de naam Las Vegas denk je natuurlijk in eerste instantie aan grote casino’s, veel neonverlichting en fastfood. Las Vegas is wat dat laatste betreft echter heel erg aan het veranderen, want de tentjes waar je een snelle hap kunt eten, maken steeds vaker plaats voor uitstekende restaurants.
· Redactie
Kras reizen bestaat 90 jaar!
Kras Reizen bestaat dit jaar maarliefst 90 jaar! Namens Rondreis.nl: Gefeliciteerd Kras met dit prachtige 90-jarige jubileum. Er zijn niet veel reisorganisaties die kunnen zeggen dat ze al zo lang bestaan.
· Redactie
Vrijwilligerswerk op reis
Ben je op zoek naar een manier om iets voor een ander te kunnen betekenen en zou je dit het allerliefste willen combineren met een verre reis? Kijk dan eens op de website van Act Local, een stichting die zich onder meer richt op het bevorderen van begrip tussen mensen.
· Redactie
FOX reizen genomineerd voor Zoover Awards
Dit jaar is FOX reizen wederom genomineerd voor de Zoover Awards. Net als vorig jaar toen FOX reizen zelfs deze awards won is Fox nu genomineerd in de categoriën: "Verre reizen" en "Vakantiesite".
· Redactie
Wat niet te doen in China
Dat China een bijzonder land is en dat je zeker naar Beijing moet gaan om een bezoek te brengen aan de Verboden Stad, dat heb je inmiddels waarschijnlijk al vaak genoeg gelezen. Daarom is het misschien zinvoller om eens wat aandacht te besteden aan wat je nu juist niet op vakantie in China moet doen.
· Redactie
Rondreis.nl Facebook
Natuurlijk werd het tijd om de Rondreis.nl Facebook pagina eens officieel te gaan gebruiken. Bij deze! Ook daar houden we je graag op de hoogte van de laatste reisnieuwtjes en leuke tips. Druk gerust op de "Vind ik leuk" knop hoor!
· Redactie
Bestemmingen voor de jaarwisseling
Hoewel het jaar eigenlijk nog maar net begonnen is, kun je best al eens nadenken over waar je de komende jaarwisseling wilt gaan doorbrengen. Met de hele familie een glaasje champagne drinken rond de nog niet afgetuigde kerstboom kan altijd nog.
· Redactie
Amerika actieweek bij FOX Vakanties
Deze week bij FOX Vakanties: speciale aanbiedingen voor liefhebbers van de Verenigde Staten. U ontvangt van maandag 20 februari tot en met zondag 26 februari 2012 op elke nieuw geboekte groepsreis, individuele reis, strandvakantie of combireis naar de Verenigde Staten maar liefst EUR 75,- korting per boeking.
· Redactie
Veelzijdige Kaap
Een van de meest geliefde reisbestemmingen ter wereld is het Zuid-Afrikaanse Kaapstad. Deze bestemming verslaat andere kandidaten als New York, Sydney en Parijs met gemak. Dat is ook niet zo vreemd, want als je eens kijkt naar wat Kaapstad allemaal te bieden heeft, dan hoef je waarschijnlijk niet lang na te denken over je volgende vakantiebestemming.
· Redactie
Prachtig Sri Lanka
Ben je op zoek naar een verre bestemming voor een reis vol prachtige natuur, vriendelijke mensen en de mooiste stranden? Denk dan eens aan een vakantie in Sri Lanka, een fantastische locatie voor een heerlijk ontspannen strandvakantie maar ook heel geschikt voor een gevarieerde rondreis.
· Redactie
Hoogste hotel in Dubai
Dat ze in Dubai goed kunnen bouwen dat was natuurlijk al langer bekend. Het imposante bouwwerk Burj Al Arab, waarin een bijzonder luxe hotel is gevestigd, staat bijvoorbeeld al een tijdje aan de kustlijn van Dubai te pronken. Ook het imposante project Palm Island heeft wereldwijd bekendheid verworven.
· Redactie
Warme douche voor Stip Reizen
Afgelopen week heeft Stip Reizen bij het televisieprogramma Tros Radar een "warme douche" gekregen. In het kritische consumentenprogramma kreeg de directie van Stip Reizen de "warme douche" als blijk van waardering van een klant.
· Redactie
Voordelig in een vakantiehuis
Als je van plan bent om binnenkort gebruik te maken van een vakantiehuis van de keten van Center Parcs, dan moet je de website van Bungalows.nl goed in de gaten houden. Want als je via deze site je vakantie boekt dan kun je profiteren van leuke voordelen.
· Redactie
Goedkoop Griekenland
Nu Griekenland zich financieel gezien aan de rand van de afgrond bevindt, denk je als reiziger misschien dat het land even wat minder geschikt is om naartoe te reizen. Niet doen, want het land heeft jou als toerist nu meer nodig dan ooit en zal je dan ook hartelijk verwelkomen.

Archief