Home
Blog
Oktober 2017

Reisinspiratie

13 blogs geschreven in oktober 2017
· Suzanne van Duijn
Vijf keer doen en zien in Kathmandu
Nepal, 'het dak van de wereld', heeft een enorme aantrekkingskracht op reizigers en dan vooral op liefhebbers van natuur en avontuurlijke outdooractiviteiten. Maar ook Kathmandu, de grootste stad van het land, mag niet ontbreken op je reis.
· Suzanne van Duijn
Vijf plekken om het Noorderlicht te spotten (en wanneer is de beste tijd?)
Je hebt er vast wel eens van gehoord: de Aurora Borealis oftewel het Noorderlicht. Maar de vraag is: heb je het ook wel eens van dichtbij gezien? Zo ja, lucky you. Zo nee, dan staat het vast hoog op je bucketlist!
· Suzanne van Duijn
In deze landen krijg je een Working Holiday Visum (en hoe het werkt)
Even een jaartje werken en reizen, je hoort het steeds vaker. Maar hoe zit dat nou precies? Mag je zo maar overal gaan werken? Moet je zo’n visum van tevoren aanvragen? Hoe lang mag je blijven? En ga je wel een beetje goed verdienen? Lees hier hoe het allemaal werkt.
· Suzanne van Duijn
6x Geheimen in Thailand: unieke bestemmingen die écht de moeite waard zijn
Uiteraard staan alle toeristische hotspots op de planning bij een bezoek aan Thailand. Maar als je die eenmaal hebt afgevinkt, dan staan er nog een paar onontdekte juweeltjes van bestemmingen op je te wachten.
· Suzanne van Duijn
De 10 mooiste stranden van Italië
Altijd al willen weten wat de mooiste stranden van Italië zijn? Zet je dan schrap: bij deze tien mooiste stranden kun je alleen maar wegdromen. Dus doe dat ook!
· Suzanne van Duijn
Top 10 bestemmingen op maximaal 2,5 uur vliegen van Amsterdam
Binnen de tijd van een retegoede film op een gave bestemming aankomen? Dat kan! Dit zijn tien hotspots dicht bij huis.
· Suzanne van Duijn
De vijf beste plekken voor een yogavakantie
Zin om even helemaal tot jezelf te komen en je vakantie nuttiger te besteden dan rondreizen van hotspot naar hotspot en je avonden te slijten met feestjes en gezelligheid? Dan is een yogavakantie misschien wel wat voor jou.
· Redactie
Reisgids Papua: Bezienswaardigheden, tips én routes
Een mooie rondreis door Papua maken? Bekijk déze handige mini reisgids met de absolute top bezienswaardigheden, handige tips én een mooie route voor een Papua reis.
· Suzanne van Duijn
De 7 mooiste bezienswaardigheden van Zambia
Water en wildlife zijn twee belangrijke kenmerken van het mystieke Zambia. De volgende zeven parels in dit bijzondere land laten jouw Afrika-hart gegarandeerd sneller kloppen.
· Suzanne van Duijn
Zes redenen waarom een citytrip Las Palmas de Gran Canaria een uitstekend idee is
Move over Barcelona! Dit jaar willen we massaal overwinteren in Las Palmas de Gran Canaria, de zonnigste stad van Europa.
· Redactie
Déze prachtige video van een Vietnam reis móet je zien
Benieuwd hoe een rondreis Vietnam eruit ziet? Kijk dan déze schitterende video die Dave en Ayla maakten tijdens hun reis van bijna 3 weken door dit mooie land. Geluid aan en genieten!
· Suzanne van Duijn
Top 10 bezienswaardigheden op Jamaica
‘Jaaaah maaan!’ Deze tien plekken zijn hot op Jamaica en wil je gezien hebben!
· Suzanne van Duijn
10x Australië's Outback: de vergeten plekken van Oz
Australië is het op vijf na grootste land ter wereld en dat terwijl er maar zo’n 24 miljoen mensen wonen. Er is dus heel veel ruimte in Australië, en heel veel plekken waar helemaal niets is en die ver van alles liggen. Dit noemen ze in Australië de ‘outback’.

Archief