Home
Blog
Maart 2019

Reisinspiratie

8 blogs geschreven in maart 2019
· Suzanne van Duijn
De tien mooiste stranden van Turkije
Turkije is een van de populairste bestemmingen voor een zonvakantie voor Nederlanders. Niet zo gek, want het is er warm en zonnig en je vindt er vele mooie stranden.
· Suzanne van Duijn
Must-visit in Japan: de Japanse Alpen
Denk je dat de Alpen van Frankrijk mooi zijn? Ga dan eens naar Japan! In het noorden van het land vind je de Japanse Alpen. Een must-visit tijdens jouw reis door Japan.
· Suzanne van Duijn
De top 10 mooiste steden van Frankrijk
Het is een feit: de meeste Nederlanders gaan nog steeds op vakantie naar Frankrijk. En wij snappen waarom! Bekijk deze schitterende steden maar eens.
· Suzanne van Duijn
Hoe veilig is het om zelf in Namibië te reizen?
Een self-drive is dé manier om in Namibië te reizen. Maar is het ook veilig om met je eigen vervoer door Namibië te reizen?
· Suzanne van Duijn
Een Mexico rondreis en strandvakantie combineren doe je zo!
Wie van rondtoeren en magische strandsessies houdt, zit in Mexico gebakken. Rondreis geeft je vijf tips waarmee jouw roadtrip een gegarandeerd succes wordt!
· Suzanne van Duijn
8x de mooiste bezienswaardigheden van Rio de Janeiro
Rio de Janeiro is een stad waar romantische zonsondergangen gecombineerd worden met de hete Braziliaanse samba. Te midden daarvan mag je deze acht hotspots niet missen.
· Fleur Madlener
Ciudad Perdida Trek in Colombia
Het staat niet voor niets in de top 20 ‘must do’s in Colombia’ volgens de Lonely Planet. De hike naar de Ciudad Perdida (Spaans voor de Verloren Stad) is er eentje die je bij zal blijven. Het is één van de beste meerdaagse hikes die je kan doen in Colombia. Of zelfs - volgens sommigen - de beste in Zuid-Amerika!
· Suzanne van Duijn
Op vakantie in Portugal met een huurauto: tips & route
Met steden als LIssabon en Porto, is Portugal de ideale bestemming voor een citytrip. Maar ook voor een langere vakantie of rondreis is Portugal perfect.

Archief