Home
Blog
Mei 2014

Reisinspiratie

34 blogs geschreven in mei 2014
· Redactie
Het magistrale Tianzi gebergte in China
In de provincie Hunan, in het Zuid-oosten van China, ligt bij het plaatsje Zhangjiajie het magistrale Tianzi gebergte in het Wulingyuan gebied. Het gebied staat bekend om zijn 3100 zandstenen zuilen.
· Redactie
Op vakantie met kampeerwagen of caravan: voorbereiding en uitvoering
Op vakantie gaan met de kampeerwagen kan leuk en ontspannend zijn, maar zonder de juiste voorbereiding kan zo’n avontuur ook serieus tegenvallen. Van het kiezen van de vakantiebestemming tot het zoeken van een parkeerplaats op de camping, één verkeerde of slecht geïnformeerde keuze is voldoende om de volledige vakantieperiode in het water te doen vallen.
· Redactie
Hilarische dieren selfies
Vorig jaar werd de term 'selfie' een enorme hype en werd het zelfs verkozen tot woord van het jaar. Op internet werden ook de kiekjes van dieren populairder dan ooit, met hier een verzameling van de meest hilarische dieren selfies.
· Redactie
How to: Maak van je auto een rondreis camper
Rondreizen met een eigen camper is één van de leukste manieren om een land te ontdekken. Je bent helemaal vrij om te gaan en staan waar je wil. Overnachten doe je in je eigen rijdende huisje.
· Redactie
FOTOSERIE: Adembenemend Praag
De Tsjechische hoofdstad Praag behoort tot één van de meest toeristische steden van Europa en wordt ook beschouwd als een van de mooiste. Deze foto's laten zien waarom.
· Redactie
Oneonta Falls: verborgen schat in Oregon
De staat Oregon, in het Pacifische Noordwesten van de Verenigde Staten, staat bekend om haar overweldigend mooie natuur. De verborgen Oneonta Falls is hier een goed voorbeeld van.
· Redactie
Top 5 resorts met de mooiste uitzichten
Waar hotels in steden het moeten hebben van uitzichten die door de mens zijn gebouwd, zijn resorts vaak gelegen op fraaie plekken die door Moeder Natuur zijn ontstaan. Bekijk hier de top 5 resorts met de mooiste uitzichten!
· Redactie
VIDEO: Yosemite National Park timelapse
Yosemite National Park is zonder twijfel één van de mooiste natuurparken van Amerika. Dit filmpje laat dat écht op een fantastische manier zien. Ga er lekker voor zitten en geniet!
· Redactie
Het mediterraanse Split
Het zonovergoten Split is de tweede stad van Kroatië en de grootste en belangrijkste stad in de Dalmatië regio en beschikt over vele archeologische, geschiedkundige en culturele bezienswaardigheden.
· Redactie
Tribord Easybreath: Snorkelen 2.0
De onderwaterwereld blijft fascinerend en we zouden hier uren naar kunnen kijken tijdens het snorkelen. Echter komen er nog al eens wat problemen voor tijdens het snorkelen. De Easybreath biedt uitkomst.
· Redactie
De 10 meest gepinde bestemmingen op Pinterest
Aan de hand van het aantal 're-pins' hieruit, stelde Pinterest een top 10 samen van de meest gepinde bestemmingen op Pinterst.
· Redactie
FOTOSERIE: Waterlandschappen vanuit de lucht
Edward Burtynsky is een van Canada's meest gerespecteerde fotografen die bekend staat om zijn opmerkelijke foto's van industriële landschappen wereldwijd en de gevolgen daarvan op het mileu. Zijn meest recente werk is de serie "Water.
· Redactie
Met de auto door Portugal
Portugal is een populaire bestemming voor strandliefhebbers, maar Portugal heeft nog veel meer te bieden! De ruige kust, vissersdorpjes, tradities, het rustgevende binnenland en de vele mooie baaien bijvoorbeeld.
· Redactie
Droombestemming in de Stille Oceaan: Nieuw-Caledonië
Op slechts een paar duizend kilometer voor de kust van zowel Nieuw-Zeeland en Australië ligt in de Stille Oceaan de archipel Nieuw-Caledonië, een ware droombestemming.
· Redactie
's Werelds mooiste treinritten
Als het gaat om reizen per trein, vliegtuig, auto of bus, is de meest relaxte manier van reizen waarschijnlijk toch wel per trein. Hier een blik op enkele van de mooiste treinritten ter wereld:
· Redactie
VIDEO: Onontdekte Oman
Aan de zuidoostkust van het Arabische Schiereiland ligt het redelijk onontdekte Oman. Een groep vrienden spendeerde hier twee weken en maakten een boeiende
· Redactie
Nieuw-Zeeland's Hot Water Beach
Aan de oostkust van Nieuw-Zeeland's Noordereiland ligt op het Coromandel schiereiland Hot Water Beach, een populair strand en geothermische attractie.
· Redactie
Overladen voertuigen in China
In China kijkt er niemand meer van op: voertuigen die helemaal overladen zijn met een vracht. Bekijk hieronder foto's van zwaar overladen vrachtauto's, motoren, trekkers en fietsers.
· Redactie
Mar Chiquita: Verborgen strand in Puerto Rico
In het noorden van Puerto Rico ligt aan de kust van Manatí een klein strand in een beschutte baai. Dit ovale strand heet Mar Chiquita, of Kleine Zee, en ligt verborgen achter een rotsachtige muur.

Archief