Home
Blog
Bestemmingen
Met de auto door Portugal

Met de auto door Portugal

op 21 mei 2014
1 minuut leestijd
Met de auto door Portugal

Portugal is een populaire bestemming voor strandliefhebbers, maar Portugal heeft nog veel meer te bieden! De ruige kust, vissersdorpjes, tradities, het rustgevende binnenland en de vele mooie baaien bijvoorbeeld.

Portugal is een populaire bestemming voor strandliefhebbers, maar Portugal heeft nog veel meer te bieden! De ruige kust, vissersdorpjes, tradities, het rustgevende binnenland en de vele mooie baaien bijvoorbeeld. En dan zijn er nog vele fascinerende steden als Lissabon, Porto en Faro. Combineer alle bezienswaardigheden met de goede bereikbaarheid en uitstekende hotels of lodges en je hebt een ideaal land om met de (huur)auto te verkennen!

Fly-drive Portugal
Een handige manier voor een rondreis door Portugal is een “fly-drive”. Hierbij vlieg je eerst naar Portugal en op het vliegveld staat vervolgens een huurauto voor je klaar. Meestal zijn de overnachtingen in hotels onderweg ook al bij de prijs inbegrepen. Zo hoef je je nergens zorgen om te maken, zie je veel van het land en ervaar je de vrijheid met je eigen auto!

Natuurlijk kun je ook met de eigen auto naar Portugal afreizen. Het is verstandig de auto dan wel goed na te (laten) kijken voordat je enthousiast die kant op rijdt. Moet er iets vervangen worden? Doe dit dan zeker! Bij reserveonderdelenstore.nl kun je reserve-onderdelen bestellen.

Hieronder enkele afbeeldingen van Portugal zoals je ze zelf tijdens je auto rondreis zou kunnen aantreffen!

Top reizen naar Portugal

Reisorganisaties met reizen naar Portugal

Beoordelingen van Portugal

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Natuur & omgeving
8.4
Cultuur
7.8
Stranden
7.4
Steden
8
Eten & drinken
8.1
Activiteiten
8