Home
Blog
Algemeen
Oneonta Falls: verborgen schat in Oregon

Oneonta Falls: verborgen schat in Oregon

op 27 mei 2014
1 minuut leestijd
Oneonta Falls: verborgen schat in Oregon

De staat Oregon, in het Pacifische Noordwesten van de Verenigde Staten, staat bekend om haar overweldigend mooie natuur. De verborgen Oneonta Falls is hier een goed voorbeeld van.

De staat Oregon, in het Pacifische Noordwesten van de Verenigde Staten, staat bekend om haar overweldigend mooie natuur. De staat wordt ook wel 'Beaver State' genoemd, vanwege het groot aantal bevers die er leven. De natuur van Oregon kenmerkt zich door ruige kusten, groene bossen en hoge watervallen. Een van die watervallen is de Oneonta Falls die verborgen ligt in Oregon's Oneonta Gorge, een kloof in de Columbia River Gorge. Het kost wat moeite om Oneonta Falls te zien, maar het is absoluut de moeite waard. Voor de avontuurlijke wandelaar vormen de watervallen een prachtige beloning, na een hike door de kloof. Wanneer je de Oneonta Falls eenmaal hebt bereikt, is de aanblik magisch! Deze verborgen schat stort hier 100 meter naar beneden en is omgeven door weelderig groen mos. 

 

 

Top reizen naar Amerika

Mexico, Miami & Key West

Mexico, Miami & Key West

17 dagen
Individuele rondreis
Individuele rondreis
Geniet van zonovergoten stranden in Key West, het bruisende Miami en oude Maya-ruïnes en kristalhelder water in Tulum. Een reis naar deze prachtige bestemmingen is een perfecte combinatie van ontspanning en cultuur. Deze reis is de perfecte combinatie tussen relaxen en culturele sites bezoeken. Je start de reis in Miami en rijdt de prachtige route bij Key West. Vervolgens gaat de reis verder naar het veelzijdige Mexico. Via Cancun bezoek je het schier eiland van Yucatan en een van de zeven wereldwonderen Chitzen Iitza. Om de reis relaxt af te sluiten eindigen we deze reis in Cancun. Wij streven ernaar u de perfecte reis te bezorgen. En omdat iedereen uniek is en iedere wens anders, maken wij die bijzondere reis natuurlijk voor u op maat. Wij nemen u niet alleen mee naar prachtige bezienswaardigheden en de beste accommodaties, maar laten u proeven van de cultuur en natuur die de bestemming te bieden heeft.Persoonlijk advies, daar draait het om bij Travel Legends. Onze reisspecialisten gaan met u om tafel om de perfecte reis samen te stellen. Met behulp van contacten over de hele wereld ontvangt u uw reis op maat, met de hoogste kwaliteit voor de beste prijs. Wij willen altijd net iets meer bieden, kijken net iets verder en zetten graag een stapje meer. Daardoor kunt u zorgeloos op reis gaan.Niet alleen wij nemen u graag mee op een onvergetelijke reis, wij introduceren u aan de locals die hun ervaringen en tips graag delen. Zij zien dagelijks met eigen ogen de vele plekken en eigenschappen die deze landen te bieden hebben en hebben de regio voor altijd in hun armen gesloten. U kunt zich geen betere gids wensen!

Reisorganisaties met reizen naar Amerika

Meer blogs over Amerika

Beoordelingen van Amerika

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Natuur & omgeving
8.9
Cultuur
7.8
Stranden
7.5
Steden
8.7
Eten & drinken
8
Activiteiten
8.8