Home
Blog
Maart 2018

Reisinspiratie

13 blogs geschreven in maart 2018
· Suzanne van Duijn
Rajasthan: Must-see bij een rondreis India
India is overweldigend en ongelofelijk fascinerend tegelijk. Een rijke cultuur, spectaculaire natuur en verrukkelijk eten. Maar iedereen denkt altijd meteen aan de Taj Mahal, Hampi en Goa, terwijl er nog zo veel andere waanzinnige bestemmingen zijn. Rajasthan is definitely one of them.
· Suzanne van Duijn
Union Square: Leuke bezienswaardigheid in San Francisco
Volgens velen de leukste stad van Californië, vol diversiteit, prachtige architectuur en hotspots om je vingers bij af te likken. San Francisco staat hoog op menig bucketlist. De Golden Gate Bridge, Alcatraz en Pier 39 wil je zéker gaan zien. Maar wat dacht je van Union Square?
· Suzanne van Duijn
De beste reistijd voor een rondreis Jordanië
Op vijf uur vliegen van Amsterdam vormt Jordanië een compleet andere wereld. Dit zijn de beste momenten om deze authentieke plek te bezoeken.
· Suzanne van Duijn
De 7 mooiste stranden van Portugal
Portugal is prachtig. Op deze zeven plekken wil je gegarandeerd met je eigen blote voeten door het zand lopen!
· Suzanne van Duijn
Reisdilemma: Canada of Amerika?
Amerika en Canada zijn ontzettend populaire bestemming voor een vakantie of rondreis. En niet zonder reden. Beiden landen hebben ontzettend veel te bieden: veelzijdige steden en waanzinnig mooie natuur. Maar voor welk land kies je nou voor je volgende trip?
· Redactie
3 weken rondreizen in Vietnam: De Aftermovie (wauw!)
Wauw. Wát een fantastische Vietnam reis maakte Bart. Én vooral: wat een ontzettend mooi filmpje! Laat je meevoeren in deze Vietnam rondreis van 3 weken.
· Suzanne van Duijn
17 Dingen die je leert als je voor het eerst in Zuid-Amerika gaat rondreizen
Naast de alom bekende mañana-mañana-vibe pik je ook deze zeventien lessen gegarandeerd op als je naar Zuid-Amerika afreist.
· Suzanne van Duijn
Pura Taman Ayun: fraaie tempel bij Ubud
Ubud in Bali heeft een enorme aantrekkingskracht op reizigers. In dit dorpje moet je zijn als je even helemaal tot rust wil komen. Ook in de omgeving van Ubud is veel te ontdekken zoals de Taman Ayun tempel.
· Suzanne van Duijn
Drie weken rondreizen in Chili: Dit zijn de mooiste plekken
Chili is een land van uitersten. Deze surrealistische zeven locaties wil je minimaal eens in je leven zien.
· Redactie
7 Alternatieve wereldwonderen (die je eens in je leven gezien moet hebben!)
Benieuwd welke 7 alternatieve wereldwonderen je absoluut niet mag misssen? Bekijk dan dit lijstje!
· Suzanne van Duijn
Reis dilemma: Panama óf Costa Rica?
Wil jij binnenkort naar Midden-Amerika maar kan je niet kiezen tussen Panama en Costa Rica? Wij zetten de verschillen en de voor- en nadelen van de buurlanden op een rijtje.
· Suzanne van Duijn
6x Absolute Must-see plekken in Ella, Sri Lanka
Thailand eat your heart out, Sri Lanka is the new place to be. De parel van de Indische oceaan is een ontzettend divers land. Na een roerig verleden, is het nu een waanzinnig mooie vakantiebestemming. Meer dan 1.500 kilometer aan tropische stranden, indrukwekkende cultuur én heerlijk eten. En dan is er nog Ella!
· Suzanne van Duijn
Wat is de beste reistijd voor een rondreis Peru?
Het meest kleurrijke Zuid-Amerikaanse land is met zijn imposante Andesgebergte, ruige rimboe en reusachtige droge zandduinen van alle markten thuis. Afhankelijk van je reis- en klimaatwensen zijn dit de beste momenten om Peru te bezoeken.

Archief