Home
Blog
Bestemmingen
Amerika actieweek bij FOX Vakanties

Amerika actieweek bij FOX Vakanties

op 20 februari 2012
1 minuut leestijd
Amerika actieweek bij FOX Vakanties

Deze week bij FOX Vakanties: speciale aanbiedingen voor liefhebbers van de Verenigde Staten. U ontvangt van maandag 20 februari tot en met zondag 26 februari 2012 op elke nieuw geboekte groepsreis, individuele reis, strandvakantie of combireis naar de Verenigde Staten maar liefst EUR 75,- korting per boeking.

Deze week bij FOX Reizen: speciale aanbiedingen voor liefhebbers van de Verenigde Staten.

U ontvangt van maandag 20 februari tot en met zondag 26 februari 2012 op elke nieuw geboekte groepsrondreis, individuele rondreis, strandvakantie of combireis naar Amerika maar liefst EUR 75,- korting per boeking (bij een bezetting van minimaal twee personen). Bij een bezetting van één persoon op een boeking is een korting van EUR 40,- van toepassing.

Dagaanbieding = nog meer voordeel!
Boekt u één van dagaanbiedingen naar de VS dan ontvangt u nog meer voordeel! U ontvangt dan bovenstaande VS Actieweek korting EN een EXTRA korting van EUR 125,- per boeking op deze dagaanbieding (bij een bezetting van minimaal twee personen). Bij een bezetting van één persoon op deze dagaanbiedingen is een extra korting van EUR 60,- van toepassing.

Deze aanbiedingen zijn slechts één dag te boeken, dus wees er snel bij want OP=OP!

Beoordelingen van FOX Vakanties

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Accommodatie
7.9
Vervoer
8.2
Reisleiding
7.9
Prijs / Kwaliteit
7.8
Algemeen
7.9