Home
Blog
December 2013

Reisinspiratie

46 blogs geschreven in december 2013
· Laurens Taekema
Foto van de dag - Tian Tan Boeddha in Hong Kong
De Foto van de dag is vandaag een "random foto" geworden. Na willekeurig het jaartal gekozen te hebben (2010) kwam ik uit bij deze foto van mijn bezoek aan Hong Kong. Dit is de Tian Tan Boeddha.
· Redactie
De geschilderde heuvels van Oregon
Met het nationale wonder van Crater Lake in het zuiden en de hipster voorzieningen van Portland in het westen, worden de Oregon John Day Fossil Beds in het oosten vaak over het hoofd gezien.
· Redactie
Deze brug willen wij graag oversteken
Binnenkort wordt er in het Chinese Changsha begonnen aan de bouw van een nieuwe brug die wij graag over zouden willen steken.
· Redactie
Zeldzame mist in de Grand Canyon
Het uitzicht bij de Grand Canyon is natuurlijk altijd weergaloos, maar afgelopen vrijdag en zondag werden de bezoekers hier getrakteerd op een bijzonder zicht: de kloven en valleien zaten vol met een dikke mist.
· Laurens Taekema
Foto van de dag - Kathmandu straat in in de avond
Het werd weer tijd: de Foto van de dag is deze keer een foto van mijn bezoek aan Kathmandu. Deze hoofdstad van Nepal lijkt net als New York ook nooit te slapen. Er lopen of fietsen altijd wel mensen door de straten. Althans in Thamel wel. Thamel is het drukke en chaotische stadscentrum van Kathmandu. Een zeer fascinerende plek al was het alleen al om die chaos overal.
· Redactie
De gevaarlijkste wegen ter wereld
Van het Andes gebergte in Bolivia tot aan de Italiaanse Alpen, bekijk onze bloedstollende lijst van 's werelds meest angstaanjagende wegen!
· Redactie
Japans bloemenparadijs
Op nog geen twee uur vanaf Tokyo ligt het Hitachi Seaside Park, een waar bloemenparadijs. In het voorjaar komen hier miljoenen baby blauwe bloemen tot bloei.
· Redactie
Een geweldige dam...maar wat zien we daar?!
Deze dam in een Nationaal Park in Noord-Italië verbergt iets. Kun jij zien wat het is?

Archief