Home
Blog
Algemeen
Nieuwe bestemming voor 333travel: Oeganda

Nieuwe bestemming voor 333travel: Oeganda

op 22 december 2022
1 minuut leestijd
Gorilla's in Oeganda
Gorilla's in Oeganda

333travel heeft er een nieuwe bestemming bij! Oeganda, ofwel de Parel van Afrika, is de nieuwe toevoeging aan het mooie aanbod van 333travel. Deze komt bij het bestaande reisaanbod met reizen naar Zuid-Afrika, Namibië, Kenia en Tanzania, de Seychellen en Mauritius.

“Oeganda (Uganda) is minder bekend dan bijvoorbeeld de buurlanden Kenia en Tanzania en juist daarom een grote verrassing”, vermeld Product Manager Patrizia Struchel. “Oeganda heeft een van de meest diverse landschappen van Afrika. Tropische regenwouden met watervallen, kratermeren, vulkanen en uitgestrekte savannes. De cultuur is levendig en de mensen ongelooflijk vriendelijk. Bovendien is Oeganda een walhalla voor dierenliefhebbers. Je kunt er gamedrives maken om olifanten, luipaarden, giraffen, Afrikaanse buffels en de unieke boomklimmende leeuwen te spotten. Maar uiteraard is Oeganda vooral bekend om de chimpansees en de indrukwekkende berggorilla’s. Al onze Uganda rondreizen zijn op privébasis waardoor je tijdens je reis meer vrijheid hebt om op eigen tempo dit geweldige land te ontdekken.”

333travel is hét reisbureau voor (luxe) individuele rondreizen naar Oeganda. De reis is helemaal op maat gemaakt en is inclusief accommodaties, vervoer per 4x4 safarivoertuig en privégids. Proficiat 333travel, met deze schitterende uitbreiding!

Lees ookDe mooiste plekken van Oeganda: Top 10 bezienswaardigheden

Meer blogs over 333travel

Beoordelingen van 333travel

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Accommodatie
8.3
Vervoer
8.4
Reisleiding
8.5
Prijs / Kwaliteit
8.1
Algemeen
8.4