Home
Blog
TV & radio
Droomreizen in Azië

Droomreizen in Azië

op 2 februari 2012
1 minuut leestijd
Droomreizen in Azië

Het reisprogramma  "Droomreizen in Azië" is al enkele afleveringen onderweg , maar toch willen we jullie er nog even op wijzen. Vooral als je van plan bent om een rondreis in Thailand, Indonesië of Sri Lanka te maken dan moet je dit programma op SBS6 eens bekijken!

Het reisprogramma  "Droomreizen in Azië" is al enkele afleveringen onderweg, maar toch willen we jullie er nog even op wijzen. Vooral als je van plan bent om een rondreis in Thailand, Indonesië of Sri Lanka te maken dan moet je dit programma op SBS6 eens bekijken!

In Droomreizen in Azië worden de mooiste plekken en bezienswaardigheden tijdens een prachtige rondreis ontdekt door presentatrice Patrizia Struchel. Ze is bovendien een echte Azië specialist, werkzaam bij 333TRAVEL dus ze kan je precies vertellen wat de must-do's en must see's in deze Aziatische landen zijn.

Uitzending 1 en 2 gaan over Thailand
Uitzending 3 en 4 gaan over Sri Lanka
Uitzending 5 en 6 gaan over Indonesië

Droomreizen in Azië wordt uitgezonden op zondag, om 15:00 uur op SBS 6. De afleveringen worden herhaald op dinsdagmiddag.

Alleen de laatste twee uitzendingen worden nog uitgezonden, MAAR je kunt de eerdere uitzendingen hier online bekijken: http://www.sbs6.nl/programmas/droomreizen-in-azie

Tegelijk met de uitzendingen op televisie heeft 333TRAVEL een actie op Facebook,
waarmee je kans maakt op een gratis rondreis naar Thailand. Tijdens de opnames van het reisprogramma is op verscheidene plekken een beeldje van Facebook’s ‘like’-
icoon op de foto gezet. Jij moet er achter zien te komen op welke bestemmingen de
foto’s van het beeldje werden gemaakt!

Meer blogs over 333travel

Beoordelingen van 333travel

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Accommodatie
8.3
Vervoer
8.4
Reisleiding
8.5
Prijs / Kwaliteit
8.2
Algemeen
8.4