Lesotho

Maletsunyane waterval in Lesotho

Rondreis Lesotho

Ontdek de rust van dit verlaten berglandschap

Lesotho is uniek. Het wordt geheel omsloten door Zuid-Afrika en ligt als enige land ter wereld volledig boven de 1000 meter hoogte. Wandel tijdens je reis door Lesotho door uitgestrekte verlaten berggebieden met ongerepte natuur en geniet van de rust!

Tijdens je rondreis in Lesotho valt al snel op dat het door Zuid-Afrika omgeven Lesotho een stuk rustiger is dan Zuid-Afrika zelf. Het is dan ook een goede plek om even tot jezelf te komen als je de hordes mensen zat bent. En er valt bovendien van alles te beleven! In de fraaie bergen kun je je zowel te voet als per pony verplaatsen. Neem wel een gids mee, want de bewegwijzering in Lesotho laat te wensen over.

Rondreizen in Lesotho voert je waarschijnlijk ook naar het Nationaal Park Sehlabathebe, waar je prachtige bossen vindt. Maar de grootste attractie van Lesotho is het dorpje Semkong, en meer specifiek de 186 meter hoge Maletsunyane Falls, een bijzonder fotogenieke waterval. Tijdens een groepsrondreis of individuele rondreis beleef je Lesotho optimaal!

Vlag:
Hoofdstad:
Maseru
Inwoners:
2.159.067
Oppervlakte:
30.355 km2
Beste reistijd:
januari t/m maart
Tijdsverschil:
1 uur later
Vliegtijd:
13:30 uur
Combineren:
Natuur
10/10
Cultuur
9/10
Steden
7/10
Eten
8/10
Actief
9/10

Video's van Lesotho

Reisorganisaties met reizen naar Lesotho

Reizen naar Lesotho

Blogs over Lesotho

· Redactie
Voordeliger bereikbaar in Afrika
Als je binnenkort op reis gaat naar een land in Afrika en binnen Afrika goedkoper bereikbaar wilt zijn, dan moet je zeker even verder lezen. Het zou namelijk best eens zo kunnen zijn dat je tijdens je verblijf gebruik kunt maken van snelle en eenvoudige diensten voor roaming. In zo’n tien Afrikaanse landen kun je op die manier namelijk al aanzienlijk besparen op de kosten.
Wandelen en de natuur verkennen leveren in Lesotho de mooiste vergezichten en ervaringen op! Het land heeft een prachtig groen berglandschap dat ook per paard te verkennen is. Ik voelde me helemaal één met de natuur!
- Marijke

Beoordelingen van Lesotho

Wat zijn de Lesotho ervaringen van andere reizigers? Lees hier 0 reviews, gebaseerd op ervaringen tijdens hun rondreizen in Lesotho.
Natuur & omgeving
n.v.t.
Cultuur
n.v.t.
Stranden
n.v.t.
Steden
n.v.t.
Eten & drinken
n.v.t.
Activiteiten
n.v.t.