Togo

Traditionele huizen Tamberma

Rondreis Togo

Kleurrijke markten, Voodoo mystiek en traditionele dansen

Maak een rondreis door Togo en maak kennis met de fascinerende cultuur en vriendelijke mensen. Het land bestaat voor een groot deel uit regenwoud, maar het zuiden is gezegend met verlaten zandstranden. In de natuurreservaten kun je dieren als hyena's, leeuwen, panters en olifanten bewonderen.

Erg groot is Togo niet, maar toch kun je er prima rondreizen, zeker in combinatie met één meer andere landen in Afrika. Lomé is de zeer fraaie hoofdstad van Togo en combineert Afrikaanse allure met een bijna Europese sfeer en een prima nachtleven. Wil je meer weten over de geschiedenis van het land? Bekijk dan steden als het koloniale Aného, waar vroeger een slavenmarkt werd gehouden. Wie tijdens zijn rondreis ook wil zien hoe de huidige bevolking leeft, moet naar Palimé.

Daar zie je de cacao- en koffieplantages die misschien ook wel voor jouw dagelijkse dosis chocolade en cafeïne zorgen. In de omgeving van Palimé kun je kleine dorpjes en ruïnes bezoeken. Of bezoek de dyllische, 35 meter hoge waterval van Akloa. Wil je alles zien? Boek dan een individuele rondreis of groepsrondreis!

Vlag:
Hoofdstad:
Lomé
Inwoners:
8.478.242
Oppervlakte:
56.785 km2
Beste reistijd:
december en januari
Tijdsverschil:
1 uur vroeger
Vliegtijd:
8:50 uur
Combineren:
Natuur
7/10
Cultuur
8/10
Strand
6/10
Steden
6/10
Eten
7/10
Actief
7/10

Video's van Togo

Reisorganisaties met reizen naar Togo

Reizen naar Togo

Beoordelingen van Togo

Wat zijn de Togo ervaringen van andere reizigers? Lees hier 0 reviews, gebaseerd op ervaringen tijdens hun rondreizen in Togo.
Natuur & omgeving
n.v.t.
Cultuur
n.v.t.
Stranden
n.v.t.
Steden
n.v.t.
Eten & drinken
n.v.t.
Activiteiten
n.v.t.