Home
Blog
Bestemmingen
Tip: roadtrip naar Londen

Tip: roadtrip naar Londen

op 27 oktober 2015
1 minuut leestijd
Tip: roadtrip naar Londen

Londen is een van de steden waar je een keer geweest moet zijn! Wist je dat er om deze Engelse stad heen ook geweldige steden liggen die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken? Plan jouw volgende trip naar Londen en combineer dit met een bezoek aan Oxford, Cambridge of Maidstone.

Pak de auto en maak de overtocht

Boek je jouw tripje Londen dan denk je al snel aan het boeken van een vliegticket. Daarbij komt vervoer naar de luchthaven, inchecken, boarden en soms eventuele vertragingen bij kijken. Daarnaast wil je ook de andere steden rondom Londen bezoeken en daarvoor is reizen met je eigen auto het meest relaxed. Reizen op eigen gelegenheid, wanneer jij wilt, wanneer het jou uitkomt.

Met de overtocht Calais Dover begint jouw vakantie direct ontspannen. Je rijd direct aan boord van de ferry en binnen 90 minuten rijd je al in Zuid-Engeland. Terwijl het schip naar zijn bestemming vaart, kun jij een hapje eten in een van de restaurants en alvast de route uitstippelen richting Londen. Het schip komt aan in Dover en binnen een uurtje rijd je naar Londen.

Op naar Londen

De overtocht brengt je direct naar de pittoreske regio Kent, waar jouw reis naar Londen van start gaat. De hoofdstad hiervan, Maidstone, is omringd met prachtig, landelijke tuinen en een bezoek aan Leeds Castle is zeker een aanrader!

De steden Cambridge en Oxford zijn tevens twee steden om jouw reis naar Londen te onderbreken. Ze staan bekend om de belangrijkste Engelse universiteiten en tevens een van de beroemdste ter wereld. Door de vele studenten leeft het hier volop in beide bruisende steden en is alleen een pitstop maken om even te lunchen de moeite waard. Maar ook het nachtleven mag zeker hierbij genoemd worden. Boek een nachtje in een van deze steden om de sfeer te proeven.

Dus als je er een keer er over denkt een tripje naar Londen te maken. Overweeg er een leuke roadtrip van te maken. Zo zie en beleef je nog meer van Engeland!

Top reizen naar Verenigd Koninkrijk

Reisorganisaties met reizen naar Verenigd Koninkrijk

Meer blogs over Verenigd Koninkrijk

Beoordelingen van Verenigd Koninkrijk

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Natuur & omgeving
7.8
Cultuur
8.1
Stranden
7.2
Steden
8.8
Eten & drinken
7.8
Activiteiten
8